Thermaeson

VacaturesContactVeelgestelde vragenEnglish

Eén-op-één service

Maak kennis met de kapsalon ons resort. Hier kun je terecht voor een nieuwe coupe, highlights of een kleuring. Voor mannen, vrouwen en kinderen. Ervaar professioneel advies, persoonlijke aandacht en een fijne salonbeleving. 


Onze gediplomeerde en ervaren kapster geeft graag persoonlijk advies voor een passende haarstijl. Onze kapsalon vind je aangrenzend aan onze schoonheidssalons, waar in alle rust de haarbehandeling van jouw keuze professioneel wordt uitgevoerd. Door de kleinschaligheid van onze kapsalon krijg je volledige persoonlijke aandacht. Persoonlijke één-op-één service staat bij ons voorop. Er wordt gebruik gemaakt van de luxe haarverzorgingsproducten van Matrix en Matrix Biolage met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en de allernieuwste technologieën. De combinatie van wellness en kwaliteit zorgt voor een optimaal verwenmoment. Hopelijk tot snel! 💚✂

Openingstijden

Dinsdag 13:00 - 20:00 uur
Woensdag 13:00 -18:00 uur
Donderdag 13:00 - 20:00 uur

Vrijdag 13.00 - 18.00 uur


Afspraak

Maak hier heel eenvoudig online jouw afspraak!

Prijslijst

Bekijk hier onze tarieven

Matrix

Matrix

professionele haarverzorging


Matrix is de nummer één in Amerika op het gebied van professionele haarverzorging in salons, en een bekend merk in Nederland. Hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en de nieuwste technologieën vormen een unieke mix om de schoonheid van elk haartype te verbeteren. Wereldwijd wordt Matrix door kappers in meer dan 250.000 salons gebruikt. En nu ook bij Kapsalon Thermae Son! Wij adviseren jou graag over een kleuring die bij je past of over producten voor thuis die jouw haar geven wat het nodig heeft.