Thermaeson

VacaturesContactVeelgestelde vragenEnglish


Hatha Raja Yoga


Breng je lichaam en geest in balans met yoga-oefeningen, ademhalingstechnieken en meditatie. Door Hatha yoga te beoefenen ben je jezelf aan het trainen om lichaam en geest samen te brengen. Innerlijke rust, met jezelf, anderen en de wereld in harmonie staan door met jezelf in contact te komen en te blijven. Dat is wat je uit Hatha yoga haalt. Voel je goed en vergeet 'even' de tijd.


Let op: deze les valt buiten de reguliere sportabonnementen. 


"Yoga is not about touching your toes,
it is what you learn on the way down."

Neem één uur per week de tijd en ervaar!


We leven in een tijd waarin veel van ons verwacht wordt, op het werk, in het verkeer en in onze vrije tijd. We vragen veel van ons lichaam en zijn steeds meer in ons hoofd bezig. Klachten als oververmoeidheid, stress, hoofdpijn, rug- of nekklachten, hart- en vaatziekten en slapeloosheid komen dan ook steeds vaker voor.

Door Hatha-Raja Yoga leer je onder begeleiding van mij (Jolita Nijdam, gediplomeerd docent) technieken die je kunt gebruiken in je dagelijkse leven. De yogahoudingen, ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen en meditatie zorgen ervoor dat je je grenzen leert kennen en hier op een goede manier mee om kunt gaan. Je leert jezelf, je ware ‘ikje’ weer kennen.


De yogaoefeningen hebben zowel fysiek, moreel, mentaal als emotioneel werking op het lichaam. Yoga betekent vereniging, het verenigen van lichaam en geest waardoor je weer in balans komt. Je hoeft jezelf niet in allerlei ingewikkelde knopen te leggen of lenig te zijn. Integendeel, yoga is voor iedereen, yoga houdt je soepel en ontwart juist je knopen.

Wanneer?

Woensdag avond - September t/m Juni


19:30-20:30 uur
20:45-21:45 uur

Kosten

10 lessen voor €104,50


Aanmelden proefles

Gratis Proefles

Gratis Proefles

Ervaar het zelf

Wil je graag een keer kennis maken met hatha raja yoga? Vraag dan een gratis proefles aan in overleg plannen we dan een mogelijkheid voor het volgen van de yogales.

Hatha Raja Proefles


Voel je welkom!

Heb je een specifieke vraag of wil je graag meer te weten komen over de mogelijkheden. Neem dan gerust contact op. 


De Hatha Yoga Experience

06-50853421

[email protected]