Thermaeson

Wij zijn weer geopend!

En staan weer met nieuwe energie voor jullie klaar.

Even wat belangrijke informatie op een rij om het sporten zo veilig mogelijk te houden.

  • De groepslessen (excl. small group training) vinden voorlopig buiten plaats in onze tent. 
  • De fitness is vanaf 1 juli geopend:

           ma t/m vr 7:30 - 21:30 

           za 8:30 - 12:30
           zo 9:30 - 12:30

  • Reserveren via MyWellness of telefonisch.
  • Small group training voortaan in de fitness. Energy zone met buikspierkwartier.
  • Personal training gaat weer van start.
  • Verbeterde ventilatie en verse luchtkwaliteit binnen.
  • Eigen handdoek en bidon zijn verplicht.
  • De kleedruimte is toegankelijk. Graag daar alle spullen opbergen, in de fitness is dit niet toegestaan.
  • Na gebruik graag alle apparatuur goed schoonmaken met de schoonmaakmiddelen ter plaatse.
Sporten met een goed gevoel

Thermae Sport in Son en Breugel biedt voor iedereen een prettige sportomgeving. Onze sportinstructeurs staan voor je klaar en geven persoonlijk advies. Of je nu wilt afvallen, aan je conditie wilt werken of gezonder wilt gaan leven: met professionele begeleiding helpt het team van Thermae Sport je het gewenste resultaat te bereiken. Onze fitnessruimtes zijn uitgerust met moderne apparatuur en er is een groot aanbod van verschillende groepslessen. Ook kun je bij ons terecht voor personal training, ricochet en om baantjes te trekken in het zwembad.

Proefabonnement

Wil je één of meerdere proeflessen ervaren? Dan kun je bij ons een proefabonnement voor 2 weken afsluiten voor €17,50. Heb je jou sport gevonden? Dan ontvang je dit bedrag als korting op je abonnement.

Reserveren

Fitness

Fitness

Bij Thermae Sport is het mogelijk om zowel conditie- als spiertraining te doen in een vertrouwde omgeving. Onze sportschool heeft de perfecte faciliteiten om jou te helpen op het gebied van fitness. Je vindt een verscheidenheid aan apparaten, waaronder fietsen, roeimachines, Floo en materialen t.b.v. de Energy Zone.

Groepslessen

Groepslessen

Bij Thermae Sport is er een ruime keuze aan groepslessen voor zowel beginners als gevorderden en voor jong en oud. Iedere les biedt een andere trainingsbeleving, maar iedere les sporten we samen. Onze ervaren en gediplomeerde sport- en dansinstructeurs zijn super gemotiveerd en zorgen met de juiste begeleiding dat je iedere les met een goed gevoel afsluit. 

Personal training

Personal Training

Je wilt afvallen, in vorm blijven, op een veilige manier sporten, van je blessures afkomen, beter in je vel zitten, of fitter worden. De Personal Trainers van Thermae Sport helpen je met de perfecte begeleiding, zorgen dat je gemotiveerd blijft en garanderen resultaat door middle van trainingen, coaching en begeleiding op maat. Haal het beste uit jezelf met behulp van een Personal Trainer bij Thermae Sport.Sporten met een goed gevoel

Voor meer informatie over onze lidmaatschappen


KLIK HIER