Thermaeson

VacaturesContactVeelgestelde vragenEnglish


Ontdek Thermae Sport


Wij zijn er om jou te helpen veilig je grenzen te verleggen en je doelen te bereiken. Mooie apparatuur, een groepslessenrooster met talloze lessen waar je uit kan kiezen en de beste persoonlijke begeleiding helemaal op jou afgestemd. Word nu lid en ervaar het unieke clubgevoel.


Proefabonnement

Wil je één of meerdere proeflessen ervaren? Sluit dan een 2-weken proefabonnement bij ons af voor €20,00. Als dit goed bevalt ontvang je dit bedrag als korting op het startpakket.

Inschrijven

Welkom bij Thermae Sport


Sporten en beweging in het algemeen zijn essentieel voor een goede gezondheid en wat is er tegenwoordig belangrijker dan dat? Bij Thermae Sport staat daarom je gezondheid centraal en zorgen wij er samen voor dat jij met plezier jouw lichaam en geest traint! Bij ons werk je niet alleen aan je lichamelijke, maar ook aan je mentale welzijn. Het uitgebreide aanbod aan sport- en zwemfaciliteiten zorgt ervoor dat je fysiek sterker wordt en een betere weerstand opbouwt.


Bij Thermae Sport staat sporten centraal, maar vinden we het net zo belangrijk dat je met veel plezier sport. Door persoonlijke aandacht en de goede sfeer gaat het sporten vanzelf beter en wordt de motivatie om regelmatig naar de sportclub te komen groter. Wij bieden jou de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding te werken aan jouw gezondheid. Onze sportschool is thuis in allerlei verschillende sporten en groepslessen waardoor iedereen bij ons zijn plekje vindt. Iedereen is welkom, van jong tot oud!Wil je het graag zelf ontdekken? Aarzel dan niet om het eens een tijdje uit te proberen!


De ruime fitnesszaal van Thermae Sport is uitsluitend uitgerust met toptoestellen van Technogym. Daarnaast mag je rekenen op de begeleiding van onze ervaren coaches. Zij stellen je met plezier een gepersonaliseerd programma op en zijn constant aanwezig om je te begeleiden!

  • Fitness
  • Groepslessen
  • Zwembad
  • Personal Training
  • Small-group training
  • Hardloopgroep
  • Ricochet
  • Voedingscoach

Openingstijden

Wil jij weten wanneer je kan sporten of zwemmen? Bekijk hier de openingstijden van Thermae Sport

Groepslessen

Wil je eens wat anders proberen? Neem dan deel aan onze groepslessen. Benieuwd waar je uit kunt kiezen? Bekijk ons aanbod

Tarieven

Benieuwd naar de kosten voor o.a. een sport abonnement, zwemabonnement of ricochet? Bekijk onze tarieven.