Thermaeson

Restaurant

Innerlijke verwennerij! Het Thermen restaurant is de ultieme ontmoetingsplaats van Thermae Son. Hier ervaar je een gemoedelijk gevoel en Brabantse gezelligheid. Het restaurant biedt met de uitgebreide menukaart voor ieder wat wils. Geniet van een lichte lunch, een gezonde maaltijdsalade, een luxe vleesgerecht, een vegetarische pastaschotel of een verrukkelijk dessert. En wat dacht je van een kaasplankje of een borrelplank? Proef de specialiteiten van de chef-kok en ervaar de gastvrije service van de bediening in het Thermen restaurant. De Thermen keuken is dagelijks geopend van 11.00 - 22.00 uur. Bij de open haard kun je een boekje lezen en lekker tot rust komen. Er is op meerdere plaatsen een uitgebreide lectuurwand aanwezig. In de zomer kun je op het prachtige buitenterras een hapje en drankje nuttigen. Een smoothie met vers fruit of liever een lekker glas wijn? Thermae Son biedt een ruime keuze aan drankjes (en gerechten). 

Het Thermen restaurant is alleen te betreden met badjas. Je hoeft vooraf geen tafel te reserveren. Gasten zijn te allen tijden van harte welkom. 


Wij houden graag rekening met je dieetwensen. Wij stellen het op prijs als je speciale dieetwensen (enkele dagen) van tevoren meldt.

Heb je vragen over allergenen? Vraag het één van onze medewerkers