Thermaeson

Restaurant

Vanwege de huidige maatregelen is ons restaurant helaas tijdelijk gesloten.


Innerlijke verwennerij! Het Thermen restaurant is de ultieme ontmoetingsplaats van Thermae Son. Hier ervaar je een gemoedelijk gevoel en Brabantse gezelligheid. Het restaurant biedt met de uitgebreide menukaart voor ieder wat wils. Geniet van een lichte lunch, een gezonde maaltijdsalade, een luxe vleesgerecht, een vegetarische pastaschotel of een verrukkelijk dessert. En wat dacht je van een kaasplankje of een borrelplateau? Proef de specialiteiten van de chef-kok en ervaar de gastvrije service van de bediening in het Thermen restaurant. De Thermen keuken is dagelijks geopend van 11.00 - 22.00 uur. Bij de open haard kun je een boekje lezen en lekker tot rust komen. Er is op meerdere plaatsen een uitgebreide lectuurwand aanwezig. In de zomer kun je op het prachtige buitenterras een hapje en drankje nuttigen. Een smoothie met vers fruit of liever een lekker glas wijn? Thermae Son biedt een ruime keuze aan drankjes (en gerechten). 

Het Thermen restaurant is alleen te betreden met badjas. Je hoeft vooraf geen tafel te reserveren. Gasten zijn te allen tijden van harte welkom. Indien je gekleed wenst te dineren, kun je ook aan het einde van je saunadag plaatsnemen in de Brasserie. Dit is een afzonderlijke eetgelegenheid waar ook gasten van buitenaf kunnen komen lunchen of dineren, en is dus niet het Thermen restaurant.


Thermen Restaurant menu kaart:

Thermae Son_Menukaart_gerechten.pdf


Wij houden graag rekening met je dieetwensen. Wij stellen het op prijs als je speciale dieetwensen enkele dagen van tevoren meldt.

Heb je vragen over allergenen? Vraag het één van onze medewerkers