Thermaeson

VacaturesContact ActiesEnglishHand- en voetbehandelingen

Laat je handen en voeten weer stralen


Verzorging van de handen en voeten is erg belangrijk. Goede verzorging zorgt ervoor dat er geen klachten ontstaan en het is natuurlijk fijn om jezelf af en toe in de watten te leggen. In onze salons werken wij met O·P·I. ‘S werelds meest toonaangevende merk op het gebied van professionele hand-, voet-, en nagelverzorging.Behandeling reserveren?
Hiervoor kun je telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn doordeweeks bereikbaar tussen 09.00 en 21.00 uur en in het weekend tussen 09.00 en 16.00 uur.


Al onze behandelingen zijn ook te reserveren zonder een saunabezoek.

Manicure
Manicure

De ideale verzorging voor je handen en nagels in een manicure behandeling. We verzorgen de handen met de OPI ProSpa producten voor een optimaal resultaat.

Duur: 25 minuten   
Prijs: € 30.00
OPI Gelcolor
OPI Gelcolor

Met GelColor van OPI ben je verzekerd van een mooi, verzorgd én langdurig resultaat. Ideaal voor speciale gelegenheden of voor tijdens je vakantie.


Duur: 30 minuten   
Prijs: € 32.00
Nagels lakken | OPI Nail lacquer
Nagels lakken | OPI Nail lacquer

Een feestje, bruiloft of voor het werk. Met mooie gelakte nagels op handen en/of voeten staat het altijd netjes en verzorgd.  

Duur: 15 minuten   
Prijs: € 10.00
Paraffine handpakking incl. scrub
Paraffine handpakking incl. scrub

Een verzorgende en hydraterende behandeling voor de handen. Ontspannend en geeft direct zichtbaar resultaat.


Duur: 25 minuten   
Prijs: € 27.00
Pedicure
Pedicure

Geef je voeten eens de verdiende aandacht! Geniet van een verzorgende pedicure behandeling verzorgd door onze ervaren schoonheidsspecialistes.


Duur: 25 minuten   
Prijs: € 30.00
Voetreflexzone massage
Voetreflexzone massage

Zorgt voor een betere doorstroming van het bloed in de huid en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Eveneens wordt energie geactiveerd.

Duur: 25 of 50 minuten   
Prijs: € 35.00