Thermaeson

VacaturesContactVeelgestelde vragenEnglish

Tarieven

Algemene informatie


Bekijk hier de entreeprijzen van Thermae Son. Kies voor een van onze arrangementen wanneer je een compleet pakket wenst tijdens jouw dagje wellness. Of ontdek de mogelijkheden van het aanschaffen van een badenkaart.

Sauna Entree


Tarief
Entree dag (vanaf 10:00 uur) € 38,00
Entree avond (vanaf 16:30 uur) € 27,50


Reserveren sauna entreeActies en arrangementen
We gunnen jou veel verwen- en genietmomenten. Daarom hebben we regelmatig de fijnste acties en altijd een divers aanbod aan (sauna)arrangementen


Vakanties
Kom je genieten op een officiële feestdag of in een vakantie? Ook dan gelden onze normale tarieven. Let op: Sommige acties zijn mogelijk niet geldig op feestdagen of in de vakantieperiodes. Als dit zo is, dan staat dit vaak benoemd bij de (actie)omschrijving of op de ticket/voucher zelf. Thermae Son hanteert de volgende data als feestdag of vakantieperiode: bekijk hier.

Entree kind

Kinderen zijn van harte welkom in de sauna. Uiteraard wel zindelijk en zich houdend aan de huisregels onder toezicht van een ouder!

Iedere zondag zijn kinderen vanaf 3 jaar welkom tot 17:00 uur. De entreeprijs voor kinderen van 3 tot 14 jaar is €20,00.

Badenkaart

Wil je onze sauna bij regelmaat bezoeken? Maak dan gebruik van extra voordeel met onze badenkaarten. Informeer hier naar de tarieven.

Arrangementen

Wil je er even helemaal tussenuit? Jouw dag bij Thermae Son wordt nóg completer met één van onze arrangementen. Ontdek ze hier.

 Extra's

 Extra's

Handdoeken en badjas

Had je alles goed voorbereid, maar ben je toch iets vergeten? Of sleep je liever niet met een zware tas? Geen probleem! Je kan bij de receptie een badjas en handdoeken huren - scheelt ook weer wassen thuis. Slippers zijn te koop, deze mag je na jouw saunabezoek meenemen naar huis.

  • Huur badjas €7,50

  • Huur handdoekenset €6,50

  • Koop slippers €6,50

  • Combiset (huur badjas en handdoekenset) €13,50


Het is uiteraard mogelijk om jouw eigen badjas, handdoek en slippers mee te nemen wanneer je een bezoek brengt aan ons resort.