Thermaeson

VacaturesContactEnglish

Tarieven

Algemene informatie


Bekijk hier de entreeprijzen van Thermae Son. Kies voor een van onze arrangementen wanneer je een compleet pakket wenst tijdens jouw dagje wellness. Of ontdek de mogelijkheden van het aanschaffen van een badenkaart.

Sauna Entree


Prijs
Entree (vanaf 10.00 uur)
€ 34,00
Entree avond (vanaf 17.00 uur)
€ 25,00


Reserveren sauna entree
Acties en arrangementen
We gunnen jou veel verwen- en genietmomenten. Daarom hebben we regelmatig de fijnste acties en altijd een divers aanbod aan (sauna)arrangementen. Da’s extra genieten dus. Houd onze website in de gaten en volg ons op sociale media om niks te missen.


Vakanties
Kom je genieten op een officiële feestdag of in een vakantie? Ook dan gelden onze normale tarieven. Let op: Sommige acties zijn mogelijk niet geldig op feestdagen of in de vakantieperiodes. Als dit zo is, dan staat dit vaak benoemd bij de (actie)omschrijving of op de ticket/voucher zelf. Thermae Son hanteert de volgende data als feestdag of vakantieperiode: bekijk hier.

Badenkaart

Wil je onze sauna bij regelmaat bezoeken? Maak dan gebruik van extra voordeel met onze badenkaarten. Informeer hier naar de tarieven.

Entree kind

Iedere zondag zijn kinderen vanaf 3 jaar welkom tot 17:00 u. Entreeprijs van 3 tot 14 jaar is €20,00 

Arrangementen

Wil je er even helemaal tussenuit? Jouw dag bij Thermae Son wordt nóg completer met één van onze saua  arrangementen. Ontdek ze hier.

 Extra's

 Extra's

Geen zin om je badjas en handdoeken mee te nemen van en naar huis?


  • Huur badjas €7,50

  • Huur handdoekenset €6,50

  • Koop slippers €6,50

  • Combiset (huur badjas en handdoekenset) €13,50Het is uiteraard mogelijk om jouw eigen badjas, handdoek en slippers mee te nemen wanneer je een bezoek brengt aan ons resort.