Thermaeson

VacaturesContactVeelgestelde vragenEnglish


Groepslessen


Wij zijn er om jou te helpen veilig je grenzen te verleggen en je doelen te bereiken. Mooie apparatuur, een groepslessenrooster met talloze lessen waar je uit kan kiezen en de beste persoonlijke begeleiding helemaal op jou afgestemd. Word nu lid en ervaar het unieke clubgevoel.


Proefabonnement

Wil je één of meerdere proeflessen ervaren? Sluit dan een 2-weken proefabonnement bij ons af voor €20,00. Als dit goed bevalt ontvang je dit bedrag als korting op het startpakket.

Inschrijven

60+ Fit Yoga
60+ Fit Yoga

Deze les is de ideale manier voor 60 plussers om aan conditie, uithoudingsvermogen en lenigheid te werken.

XCORE
XCORE

Een intensieve training waarbij effectiviteit en plezier samengaan. Train uithoudingsvermogen, versterk spieren en verbrand veel calorieën.

ClubPower
ClubPower

ClubJoy Power laat je ervaren hoe krachtig jouw lijf kan zijn. Je zult verbaasd staan van je eigen kunnen.

ClubYoga
ClubYoga

Club Yoga, de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning. Lichaam en geest komen in balans.

Live Spinning
Live Spinning

Wil je verantwoord aan je conditie en spierkracht werken? Live Spinning is een cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek. 

KickFun
KickFun

Leef je intensief uit met kickfun! Op knallende muziek maak je verschillende stoten en trappen op een kickbag.

Zumba
Zumba

Zumba brengt fitness en dansen samen in één effectieve workout. Gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans.

Steps
Steps

De Steps lessen zijn goed voor benen, billen en heupen. Daarnaast werk je aan conditie en uithoudingsvermogen.

BBB
BBB

BBB staat voor buik, billen en benen en is een workout die je conditie verbetert en bijdraagt aan een snellere vetverbranding.   

Hardlopen
Hardlopen

Ben jij een buitenmens en vind je het lekkerder om buiten hard te lopen, maar doe jij dit liever niet alleen? Dan is deze groepsles zeker iets voor jou!

Tacoyo
Tacoyo

Tacoyo is een intervaltraining van 60 minuten, waarbij intensief bewegen steeds wordt afgewisseld met bewuste ontspanningsmomenten.

Total Body Workout
Total Body Workout

Total Body Workout is een toegankelijke workout, voor iedereen. Tijdens deze workout komt heel het lichaam aan bod.

Jeugd Fitness
Jeugd Fitness
Vrij trainen voor de jeugd van 12 t/m 15 waarbij je een doelgericht fitness-schema krijgt, special opgesteld voor het lichaam wat nog in ontwikkeling is.

 

Small Group Training
Small Group Training

Vind jij het lastig om eenzame trainingen vol te houden en train je graag samen met een gezellige groep mensen? Dan is dit de ideale workout voor jou. 

Groepsles reserveren

Groepsles reserveren

Eenvoudig via de MyWellness App

Via de Mywellness app kun je het lesrooster van de groepslessen en de beschikbare plekken inzien tot twee weken vooruit. Per dag staat aangegeven welke groepslessen worden gegegeven. Je kunt door de kalender scrollen om de lessen te bekijken en per les zien wie zich heeft ingeschreven. Heb je een les gevonden die je wilt volgen? Door op de button ‘reserveer’ te klikken kun je je eenvoudig aanmelden. Kun je toch niet? Dan kun je klikken op ‘boeking wissen’.


Tip: als je je notificaties inschakelt en toestemming geeft, ontvang je herinneringen van je afspraken. Je kunt je afspraken en groepslessen ook doorplaatsen in de agenda op je smartphone. Altijd handig!