Thermaeson

VacaturesContactVeelgestelde vragenEnglish

Groepslessen Zwembad


Groepslessen zwemmen zijn een leuke manier om samen te sporten en zo aan je conditie te werken. Bewegen in het water is vrijwel voor iedereen geschikt en is niet-belastend voor de spieren. Zwembad Son biedt een ruim aanbod zwem- en groepslessen voor volwassenen aan, waar je met je sport abonnement gebruik van kan maken.

Proefabonnement

Wil je één of meerdere proeflessen ervaren? Sluit dan een 2-weken proefabonnement bij ons af voor €20,00. Als dit goed bevalt ontvang je dit bedrag als korting op het startpakket.

Inschrijven

Banenzwemmen
Banenzwemmen

Kom gezellig aan je conditie werken tijdens het banenzwemmen bij Zwembad Son

Trimzwemmen
Trimzwemmen

Onder begeleiding wordt in banen gezwommen waarbij aan zwemtechnniek, lenigheid, spierkracht, conditie en coördinatievermogen wordt gewerkt.  

AquaBootcamp
AquaBootcamp

Bij deze workout draait alles om actie, snelheid en conditie. Je wisselt oefeningen in het water af met oefeningen op de kant. Ga de uitdaging aan en verleg jouw grenzen!

AquaFit
AquaFit

AquaFit is een groepsles zwemmen die geschikt is voor iedereen die van sport houdt en die dit op een leuke en gezellige manier wil beleven.

Aquasportief
Aquasportief

Kun je niet kiezen omdat je alles leuk vindt of houd je juist van veel afwisseling in een les? Dan is Aquasportief iets voor jou!

AquaFitness  (nieuw)
AquaFitness (nieuw)

AquaFitness is een circuittraining in ondiep water en legt de nadruk op het opbouwen van spierkracht en het vergroten van je uithoudingsvermogen.

Aquarobics
Aquarobics

AquaRobics is een uitdagende workout in het water op opzwepende muziek en dé manier om swingend je algehele conditie te verbeteren.

AquaGym  (bewegen voor ouderen)
AquaGym (bewegen voor ouderen)

Bewegen is goed voor iedereen; maar zeker ook voor mensen van vijftig jaar en ouder. Houd met aquagym jouw lichamelijke conditie op peil.

AquaJoggen
AquaJoggen

AquaJoggen zorgt ervoor dat je je fitter gaat voelen. In 45 minuten werk je aan je conditie in diep water waarbij de muziek mede zorgt voor een perfecte training.

AquaYoga
AquaYoga

Ben je op zoek naar balans en ontspannen inspannen? Zoek je een moment voor jezelf, zodat je de hectische buitenwereld even achter je kunt laten? Ontdek AquaYoga!

Groepsles reserveren

Groepsles reserveren

Eenvoudig via de MyWellness App

Via de Mywellness app kun je het lesrooster van de groepslessen en de beschikbare plekken inzien tot twee weken vooruit. Per dag staat aangegeven welke groepslessen worden gegegeven. Je kunt door de kalender scrollen om de lessen te bekijken en per les zien wie zich heeft ingeschreven. Heb je een les gevonden die je wilt volgen? Door op de button ‘reserveer’ te klikken kun je je eenvoudig aanmelden. Kun je toch niet? Dan kun je klikken op ‘boeking wissen’.


Tip: als je je notificaties inschakelt en toestemming geeft, ontvang je herinneringen van je afspraken. Je kunt je afspraken en groepslessen ook doorplaatsen in de agenda op je smartphone. Altijd handig!