Thermaeson

VacaturesContact ActiesEnglish


MyWellness App 


Sporten bij Thermae Sport is makkelijker, leuker en vooral ook effectiever door de MyWellness App van Technogym. Naast het reserveren van een training kun je nog veel meer met de MyWellness app! Zo vind je in de app een directe koppeling naar onze online lessen en de laatste nieuwsbrief. En kun je in de app je trainingsresultaten bijhouden. Ontdek hier de voordelen.


Alles in één app

Bij Thermae Sport train je met behulp van de My Wellness Cloud van Technogym. We zetten graag de belangrijkste voordelen op een rijtje:

 • Zelf je trainingsschema maken en wijzigen op je mobiel, in de club, thuis en op je werk
 • Altijd en overal je sportresultaten inzien
 • Ruime keuze uit zeer effectieve trainingsschema’s
 • Je aanmelden en afmelden voor groepslessen
 • Al je gezondheidsapps aan elkaar koppelen
 • Direct je sportresultaten delen met je vrienden via social media
 • Met de MyWellness App kun je ook thuis sporten


Heb je van ons de inloggegevens ontvangen? Zo installeer je de MyWellness app:


 1. Download de MyWellness app in de App Store of Google Play Store.
  Let op: je krijgt van ons een aanmeldlink
 2. Maak een account op het emailadres dat bij ons bekend is. Mocht dit niet lukken, geef ons een seintje. Dan sturen wij je een activatiemail.
 3. Selecteer Thermae Sport. Mogelijk staat Thermae Sport al als sportlocatie ingesteld. Is dit niet het geval zoek op ‘Thermae Sport' in de lijst met locaties.
 4. Activeer diensten indien wenselijk. Je kunt gezondheidsgegevens importeren in Mywellness en je locatie delen om trainingen buiten huis te registeren.
 5. Geef toestemming voor welke gegevens je deelt met Mywellness. De app is geconfigureerd en je kunt hem vanaf nu gebruiken!

Hoe werkt MyWellness?

Thermae Sport

Reserveren

Als je de app opent zie je 'reserveren groepslessen’. Hierin staan onze groepslessen. Klik op de knop ‘Zie Alles’ om de kalender te openen.
 

Je kunt eenvoudig door de kalender scrollen om de groepslessen te bekijken. Door op de getoonde buttons ‘reserveer’ te klikken kun je je eenvoudig aanmelden. Kies voor ‘boeking wissen’ als je je reservering ongedaan wilt maken.

Thermae Sport

Wachtlijst

Als de les of het fitness tijdsblok vol is, krijg je vanuit het systeem de mogelijkheid om op de wachtlijst te worden gezet. Je krijgt dan een melding als er een plek vrij is gekomen.

Thermae Sport

Jouw trainingsschema

Op jouw MyWellness kun je je eigen trainingsschema maken en aanpassen naar jouw sportambitie. Daag jezelf uit en maak een nieuw traininigsschema. Kies je voor cardio of juist voor krachttraining? De keuze is ruim en overzichtelijk en allemaal beschikbaar in jouw online trainingsbibliotheek.