Thermaeson

VacaturesContactVeelgestelde vragenEnglish

Personal Training


Je wilt afvallen, in vorm blijven, op een veilige manier van je blessures afkomen, beter in je vel zitten of fitter worden. Dan is Personal Training bij Thermae Sport iets voor jou! Met onze motiverende aanpak en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat je niet alleen je doelen stelt, maar ze ook op een gegarandeerde manier behaalt.

Wij halen samen het beste uit jezelf

Heb je het gevoel dat je “moet” sporten, vind je het lastig om jezelf op te peppen om naar de sportschool te gaan, of is het lastig om sporten toe te voegen aan een toch al drukke agenda? Je bent niet alleen! We doen wat wetenschappelijk bewezen werkt. Je krijgt voedingsadvies passend bij jouw doelen. Regelmatig wegen en meten we je zodat je je progressie nauw in de gaten kunt houden. En last but not least… we maken de training leuk voor je! We helpen je gemotiveerd te blijven door creatieve trainingen te bieden die passen bij jou. Na elke training zal je weer trots op jezelf zijn en je zult merken dat je snel meer aan kunt dan je ooit had gedacht!

Het sporten onder begeleiding van een personal trainer valt buiten de reguliere sportabonnementen. Voor aanmelden/vragen kun je het contactformulier onder aan de pagina invullen.

Ben jij klaar voor personal training?


Wij helpen je met…

  • Het krijgen van een gezonde relatie met voeding
  • Het bepalen van jouw sportdoelen
  • Fitter en sterker worden
  • Veilig trainen met een blessure
  • Het verleggen van je grenzen
  • Je motivatie als je er even doorheen zit

Het hebben van een eigen personal trainer is meer dan alleen een trend: het is een levensstijl die past in de tijd van nu. Wij beschikken over een personal training studio, waar je kunt werken aan je doelen, individueel of in groepsverband. De nieuwste apparatuur en onze energieke personal trainer zullen je helpen je lichaam en spieren te vormen en met de unieke begeleiding ook zo te houden. Het is tevens mogelijk om buiten of in het zwembad te trainen.

Samen met jouw Personal Trainer wordt er een plan gemaakt wat 1 op 1 bij jou past. Een gericht trainingsplan, inclusief voedingsadvies en coaching om jouw resultaat gegarandeerd te halen. Onze personal trainer doet geen concessies en zet alles in het werk om samen met jou succesvol te zijn.


Meer informatie?


Contact

Wil je graag een afspraak maken met één van onze personal trainers? Of wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Openingstijden en lesrooster

Thermae Sport is 7 dagen per week geopend. Bekijk hier onze uitgebreide openingstijden en het lesrooster van sport en zwembad.

Proefabonnement

Wil je eerst Thermae Sport zelf ervaren? Dan kun je bij ons een proefabonnement voor 2 weken afsluiten.*

* geldt niet voor personal training