Thermaeson

Welkom bij de Personal Training Studio van Thermae Sport


Je wilt afvallen, in vorm blijven, op een veilige manier van je blessures afkomen, beter in je vel zitten of fitter worden. Maar hoe blijf je gemotiveerd en hoe haal je gegarandeerd resultaat? Hier komt de personal trainer in beeld!


Je eigen lifestylecoach

Het hebben van een eigen personal trainer is meer dan alleen een trend: het is een levensstijl die past in de tijd van nu. Wij beschikken over een high-end private studio, waar je kunt werken aan je doelen, individueel of in groepsverband. De nieuwste apparatuur en de energieke personal trainer zullen je helpen je lichaam en spieren te vormen en met de unieke begeleiding ook zo te houden. Het is tevens mogelijk om buiten of in het zwembad te trainen.


Vitaliteit in het bedrijf

Vitale, gezonde en gelukkige medewerkers dragen bij aan voor een gezonde organisatie. Het zijn betere medewerkers omdat ze gewoonweg beter prestere n. Ze hebben meer energie, zijn productiever, scherper, en zijn minder vaak ziek. Het loont dus om een gezonde leefstijl van jouw medewerkers te stimuleren. Het is natuurlijk niet alleen een financiƫle afweging; het getuigt ook van maatschappelijk verantwoord ondernemen en goed werkgeverschap. Speciaal voor bedrijven bieden we een vitaliteitsprogramma, dat volledig op jouw team is afgestemd en desgewenst op locatie kan worden uitgevoerd. De voordelen zijn lagere bedrijfskosten, hogere productiviteit, imagoverbetering, en inzicht in de gezondheid van de medewerkers.