Thermaeson

VacaturesContactVeelgestelde vragenEnglish


Ontdek Thermae Sport


Wil jij uitproberen hoe sporten bij Thermae Sport je bevalt? Sluit dan een proefabonnement af (€20,00). Je kan gedurende 2 weken onbeperkt gebruik maken van de fitness, zwembad én alle groepslessen. Sluit je binnen 30 dagen een abonnement af? Dan ontvang je €20,00 als korting op het startpakket.
 

Nieuwe leden bij Thermae Sport krijgen de mogelijkheid om geheel vrijblijvend 2 weegconsulten (15 min) in te plannen bij onze voedingsspecialist Susan van de Sande. Gevestigd binnen onze deuren. Met een uitgebreide meting en persoonlijke tips krijg je inzicht in je startpunt en de beste aanpak voor succesvol gewichtsverlies. Plan nu in! Klik hier.


Wil je een intakegesprek of rondleiding met een van onze trainers? Neem dan contact op via 0499-476383 om een intake in te plannen.

Proefabonnement

 Slotje kleedkamer kan voor €6 geleend worden
Afrekenen kan per pin of contant aan de sportbalie


  • Je kunt binnen de aaneengesloten 2 weken van het proefabonnement zoveel gebruik maken van de sport en zwemfaciliteiten als u wilt.
  • Een proefabonnement gaat in op de datum die je hierboven hebt ingevuld.
  • Een proefabonnement is 2 weken aaneengesloten zonder onderbreking en eindigt dus 2 weken na de startdatum.
  • Word je binnen een maand na het eindigen van jouw proefabonnement lid bij Thermae Sport? Dan krijg je het bedrag van het proefabonnement als korting op het nieuwe abonnement en zijn deze 2 weken gratis geweest.