Thermaeson

VacaturesContactVeelgestelde vragenEnglish

Veelgestelde vragen


Met de volgende lijst met veelgestelde vragen hopen we al antwoord te kunnen geven op jouw vragen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je altijd contact met ons opnemen om jouw vraag alsnog te stellen.

Algemeen

De tarieven kun je hier bekijken

Ja, bij Thermae Sport hanteren we inschrijfgeld in de vorm van een startpakket. Deze bedragen eenmalig tussen de €25,00 en € 35,00. We hebben regelmatig acties waarbij korting op het inschrijfgeld wordt gegeven.

We zijn geopend op maandag tot en met donderdag van 7:00 tot 22:00 uur, op vrijdag van 07:00 tot 21:30 uur, op zaterdag van 08:00 tot 14:00 uur en op zondag van 09:00 tot 14:00 uur. Tijdens de feestdagen kan het zijn dat wij aangepaste openingstijden hanteren, of gesloten zijn.

Nee, dat is geen enkel probleem. Thermae Sport is er voor iedereen, dus zowel voor beginners als voor gevorderden. We hebben zeer gebruiksvriendelijke apparaten van het topmerk TechnoGym. Ook staan onze fitnessinstructeurs altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden.

Je kunt je inschrijven aan de balie van onze club. Wil je eerst kennismaken met Thermae Sport? Je kunt een proefabonnement van 2 weken afsluiten voor €20,00. Tijdens deze periode kan je onbeperkt gebruik maken van de fitness, zwembad én alle groepslessen. Sluit je binnen 30 dagen een abonnement af? Dan ontvang je €20,00 als korting op de eerste maand van jouw abonnement.

We hebben regelmatig leuke vacatures open staan voor sport, zwembad en de thermen. Bekijk hier al onze openstaande vacatures.

Sportkleding, sportschoenen en een handdoek zijn verplicht. Wij raden aan om ook een bidon met water of een andere (sport)drank mee te nemen om het vochtverlies tijdens en na de training aan te kunnen vullen.

Faciliteiten

Ja, er zijn fitnessinstructeurs aanwezig die je gedurende de dag kunnen helpen met vragen die je hebt. Ook kun je bij hen terecht voor uitleg apparatuur, meting of een trainingsschema op maat. Mocht je op zoek zijn naar extra persoonlijke begeleiding, Dan kun je overwegen of een personal trainer iets voor je is.

Ja, praktijk LEEV! Leefstijl en voeding is gevestigd bij Thermae Sport. Neem een kijkje op de website https://www.praktijkleev.nl/ voor meer informatie.

Ja, je kunt kosteloos gebruikmaken van de douches.

Ja zeker, de sportbar van Thermae Sport is dé sociale ontmoetingsplek voor onze sportgasten. Je kunt er een verfrissend sportdrankje of een warme kop koffie drinken. Liever een biertje? Dat kan ook! Onze sportbar heeft een ruime keuze aan drankjes, lekkere snacks of een gezond tussendoortje. De sportbar is doordeweeks geopend tot 22:30 uur. Op zaterdag en zondag tot 14:30 uur.

Ja er zijn voldoende kluisjes aanwezig. Wanneer je je inschrijft ontvang je bij ons een slotje. Ben je hem verloren? Dan betaal je €6,- voor een nieuw slotje. Je kunt ook een slotje huren met €6,- borg. Uiteraard mag je ook een eigen slotje meenemen.

Ja, er is voor de deur ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Jazeker, graag zelfs! Alle leden hebben een eigen inlog, waarmee je in kunt loggen op de MyWellness App. Hier kun je altijd jouw persoonlijke metingen terugzien en je groepslessen reserveren!

Ja zeker. Bij een sportabonnement kan je het hele jaar genieten van 25% korting op de thermen dagentree! De voucher hiervoor is te verkrijgen bij de sportbalie. 

De voucher is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Na aanschaf is de voucher 4 dagen geldig, daarna vervalt deze. De korting is niet geldig tijdens feestdagen en de reguliere schoolvakanties in Zuid-Nederland (uitgezonderd zomervakantie).

Personal Training houdt in dat je 1 op 1 begeleid wordt tijdens je training. Onze personal trainers hebben alle kennis in huis om jou op een veilige en verantwoorde manier maar vooral ook met veel plezier te trainen. Tijdens de training krijg je de volledige aandacht en leer je tevens hoe je met de juiste houding en techniek kunt sporten. Een Personal trainer wordt ook veel ingezet als stok achter de deur zodat de cliënt op een gemotiveerde wijze regelmatig in beweging blijft. PT is een goede manier om aan je fysiek/mentale gezondheid te werken met een minimale kans op afhaken. Klik hier voor meer informatie.

Ja, ook voor een lekker kleurtje kun je bij ons terecht.

Snelbruiner (Ergoline 16 min.)  - €14,00
Kuurkaart (7x) snelbruiner, 1 jaar geldig - €84,00
Zonnebank (Ergoline 18 min.) - €12,00
Kuurkaart (7x) zonnebank, 1 jaar geldig - €72,00

Abonnementen

Vanaf 18 jaar mag je bij Thermae Sport zelfstandig een abonnement afsluiten. Als je tussen de 12 en 16 jaar bent kan je alleen een abonnement afsluiten wanneer je ouders of voogd meetekenen. Vanaf 12 jaar mag je zelfstandig komen fitnessen. Ben je tussen de 12 en 16 en wil je deelnemen aan een groepsles of wil je komen banenzwemmen? Dan kan dit alleen onder begeleiding van iemand van 16 jaar of ouder. Meld je dan samen aan de balie om binnen te komen.

Ja. We hebben een abonnement met een looptijd van 3 maanden. Bekijk al onze abonnementen.

Ja, natuurlijk. Tussentijds verhogen van het abonnement is altijd mogelijk.

Nee, downgraden is alleen mogelijk op het moment dat je abonnement afloopt.

Kun je even niet sporten, bijvoorbeeld door een zwangerschap of blessure? Stuur dan een mail met je gegevens en situatie naar [email protected] en dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Groepslessen

Ja. We bieden naast fitness heel veel leuke en effectieve groeplessen en aquagroepslessen aan.

Ja, reserveren is verplicht. Reserveren werkt heel gemakkelijk via de MyWellness app.

Kun je toch niet komen? Laat het ons dan even weten. Als je een groepsles hebt gereserveerd kun je deze op dezelfde manier weer annuleren in de MyWellness app door op het knopje ‘meld af’ te klikken’.

Ja, wij bieden ook online lessen aan, zodat iedereen kan blijven bewegen. Neem een kijkje in de MyWellness app om al onze online lessen te bekijken.

Lesrooster

Bekijk hier de lesroosters van Thermae Sport en Zwembad Son

Groepslessen

Ontdek ons diverse aanbod aan sportieve groepslessen! Zien we jou snel?

Contact

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem contact met ons op.