Thermaeson

VacaturesContactVeelgestelde vragenEnglish


Alles onder één dak


Thermae Son is een kleinschalig wellnessresort dat van alle gemakken is voorzien. Ontdek volledige rust en ontspanning op een prachtige locatie tegen de Sonse Bergen. Er is genoeg te beleven om de gehele dag te vullen. Ontdek de diverse sauna’s en baden en de complete beautyafdeling waar je van diverse behandelingen kan genieten.


Sauna's en baden

Vuurtonnetje Thermae Son

Vuurtonnetje

Een wijnvat met infraroodlicht. De infraroodstralers verwarmen direct de huid en hebben een diepe werking op de spieren. Ideaal geschikt om de spieren te ontspannen en spierpijn te verzachten.

Houten Boerderij Sauna Thermae Son

Houten Boerderij Sauna

Onze ruimste saunacabine, gemaakt van prachtig Scandinavisch hout. In het midden van de sauna staat een grote kachel. Hier worden tevens de opgietsessies gegeven.

Sonse bergen sauna thermae son

Sonse Bergen sauna

Een zeer lage luchtvochtigheid, maar optimale stralingswarmte. Ervaar deze bijzondere sauna die aanvoelt als het klimaat van een woestijn. Net zoals het droge witte zand van de Sonse Bergen.

Puur Natuur sauna Thermae Son

Puur Natuur sauna

Ervaar complete ontspanning in de Puur Natuur saunacabine. Hier geniet je van een oase aan heerlijke geuren zoals dennen, rozemarijn of eucalyptus.

Biosauna met lichttherapie Thermae Son

Biosauna met lichttherapie

Iedere kleur heeft een eigen unieke werking op het lichaam en de gemoedstoestand. De geuren zorgen in combinatie met de lichttherapie voor complete ontspanning van lichaam en geest.

Vriestonnetje Thermae Son

Vriestonnetje

Het vriestonnetje is zoals de naam al zegt lekker koud. Heerlijk om na een saunabezoek in af te koelen, stimuleert een goede bloedsomloop. Geniet van de heerlijke geur van pepermunt.

Kruidentempel Thermae Son

Kruidentempel

Dompel jezelf onder in een deken van warm water. Geniet van heerlijke ontspannende natuurrijke geuren. In dit grote warme bad ervaar je rust en ontspanning van top tot teen.

Bubbelbad buiten

Bubbelbad buiten

Hier kun je bubbelen in het zonnetje en met natuurlijke omgeving op de achtergrond. De huid voelt zacht aan door het warme water en de geest is volledig ontspannen. 

Bubbelbaden Thermae Son

Bubbelbad binnen

Even uitgebreid bubbelen en genieten van optimale ontspanning. De massagejets masseren je gehele lichaam. Dit heeft een positieve invloed op je stemming, gewrichten, spieren en de bloedsomloop.

Saunaplein

Saunaplein

Thermae Son is kleinschalig, rustig en laagdrempelig opgezet. Alles voor een ontspannend wellnessbezoek is aanwezig.

Dompelbad Thermae Son

Dompelbad

Heerlijk koud afkoelen in het dompelbad. Het is niet alleen zeer verfrissend, ook stimuleert een duik in het dompelbad de goede bloedsomloop.

Buiten- en binnenbad Thermae Son

Buiten- en binnenbad

Op een warme dag wil je vast eventjes het zwembad in. En op een koude misschien ook wel! Heerlijk om rustig te dobberen, of een paar baantjes te trekken.

Voetenbad Thermae Son

Voetenbad

Een voetenbad hoort bij je saunagang. Het maakt je nog meer ontspannen én het versterkt de werking van wat de sauna met je doet. Het bereid je lichaam alvast voor wat komen gaat.

kruidenbad thermae son

Kruidenbad

Ontdek de wereld en weldaad van kruiden. Zak langzaam in het warme water, sluit je ogen, adem in, adem uit en… geniet. Wegdromen mag. Daar kom je immers voor!

Stoomcabine Thermae Son

Stoomcabine

Ontspan je lichaam en geef je geest nieuwe energie. Stoom is hét recept voor totale lichaamsreiniging. De atmosfeer in de stoomcabine is aangenaam warm en vochtig.

Beautyshop

Beautyshop

Maak kennis met onze favoriete merken

Thermae Son beschikt niet alleen over behandelruimtes, maar heeft ook een uitgebreide beautyshop. Hier ontdek je diverse beauty- en verzorgingsproducten, van onder andere Clarins, OPI en Matrix. Naast deze producten vind je er cadeaubonnen, lichaams- en haarverzorgingsproducten, vitamines en supplementen. In onze beautyshop staan onze specialisten klaar om zowel huidadvies als productadvies te verstrekken, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Heb je genoten van een heerlijke behandeling in onze schoonheidssalons en overweeg je een of meerdere producten aan te schaffen? Aarzel niet om even langs te komen! Maar ook zonder behandeling ben je altijd welkom.


Bovendien bieden we een uitgebreide selectie cadeaus voor zowel hem als haar, perfect voor diverse gelegenheden zoals feestdagen en verjaardagen. We helpen je graag bij het samenstellen van het ideale cadeau.