Thermaeson

VacaturesContactVeelgestelde vragenEnglish

Eerste keer naar de sauna

Bereid jezelf voor op een ontspannen dag


Heb je nog geen ervaring met sauna en wellness? Thermae Son is ideaal voor een eerste saunabezoek. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom raden we je aan van tevoren alvast een tas in te pakken met spullen die je tijdens jouw dagje ontspanning nodig hebt. Ontdek hier alle informatie over wat je mee moet nemen. Tot snel.

Wat neem ik mee?

Badjas, handdoeken en slippers


Het dragen van een badjas en slippers is in ons resort verplicht, stop die dus in je tas. Vergeet ook niet om (bad)handdoeken in te pakken, hier ga je op zitten in onze sauna's of deze kun je gebruiken als je buiten op een ligbedje ligt. Ook heb je een handdoek nodig om na het douchen jezelf af te drogen. Had je alles goed voorbereid, maar ben je toch iets vergeten? Of sleep je liever niet met een zware tas? Geen probleem! Je kan bij de receptie een badjas en handdoeken huren - scheelt ook weer wassen thuis. Slippers zijn te koop, deze mag je na jouw saunabezoek meenemen naar huis.


Flesje water


Goed blijven drinken is heel erg belangrijk tijdens een dagje sauna. Je lichaam verliest namelijk veel vocht. Het is daarom van belang dat je dit goed compenseert door genoeg water te drinken. Een flesje water is verkrijgbaar in het restaurant maar eventueel kan je zelf ook een (hervulbaar) flesje water meenemen. We vullen hem graag voor je bij en je kan ook altijd een gratis glaasje water vragen bij onze bediening. Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen. Je kunt genieten van gerechten, (borrel)hapjes en drankjes in ons restaurant. Tijdschrift of een boek


Een dagje sauna is vooral een dag vol rust en ontspanning. Daarbij is het belangrijk dat je ook echt de tijd neemt voor jezelf en even offline bent. Laat je telefoon daarom met rust. Deze mag je ook uitsluitend bij onze receptie gebruiken, zodra je de kleedkamer betreedt is deze niet meer toegestaan. Even geen e-mail, social media of nieuws checken, maar een goed boek of een tijdschrift lezen. 


Tussen de saunarondes door is het belangrijk je lichaam rust te geven. Heb je een boek die je nog wilde lezen? Neem deze dan mee naar ons wellnessresort. E-readers zijn toegestaan, alleen als deze géén camera hebben. Tijdschriften hebben we genoeg, rustige plekken om te lezen ook. 

Wat kan ik allemaal doen?


Ons wellnessresort is zo ingericht dat je een hele dag heerlijk kan ontspannen. Er zijn genoeg faciliteiten om van te genieten. Bovendien kan je deelnemen aan onze opgietingen, een behandeling of massage bijboeken en genieten van heerlijke gerechten in ons restaurant. Vraag de gastvrouw om een rondleiding of handige tips voor jouw dagje wellness. Zo begint jouw dag extra ontspannen.


Wat kost een dagje sauna?


Jouw bezoek aan Thermae Son kan je zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Allereerst betaal je voor de entree, vervolgens kan je zelf bepalen hoe je jouw dagje wellness wilt laten verlopen. Leg je jezelf volledig in de watten, of kom je even kort relaxen in de avond? Wanneer je je bezoek wilt aanvullen met een behandeling, massage en/of iets te eten en te drinken, is een arrangement vaak de voordelige keuze.

 

Veelgestelde vragen


Heb je (nog) vragen over je bezoek aan Thermae Son, dan beantwoorden wij deze graag. Om jou zo goed mogelijk te helpen, hebben we een groot aantal van onze veelgestelde vragen voor je op een rij gezet.


Kan je geen antwoord vinden op jouw vraag dan kan je rechtstreeks contact met ons opnemen via 0499-476383 of via het contactformulier


Massage arrangement

Massage arrangement

Extra voordelig genieten

Boek een massage arrangement bij Thermae Son en geniet naast al onze saunafaciliteiten ook extra voordelig van een heerlijke massage.

Dit ga je beleven

  • Thermen entree van 10.00 tot 22.30 uur
  • Onbeperkt gebruik scrubzout, shampoo en showergel.
  • Kopje koffie of thee én een salade of broodje naar keuze
  • Keuze uit een sportmassage, ontspanningsmassage of voetreflexzone massage (25 minuten)


€ 92,95

€78,-

Bekijken