Thermaeson

Reserveer hier jouw saunabezoek

Corona update

Onze saunafaciliteiten en beauty- en massagesalons zijn tot en met 3 december 2021 dagelijks tot 18.00 uur geopend. Onze restaurants zijn wél geopend tot 20.00 uur, zodat je na jouw dagje sauna nog kunt genieten van een uitgebreid diner, hapje en drankje 

Momenteel is het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs verplicht. Zonder deze twee bewijzen heb je geen toegang tot de saunafaciliteiten. Iedereen kan na het inchecken zonder mondkapje vrijuit genieten van het bezoek aan onze thermen. We willen vragen om de QR-code reeds klaar te hebben bij aankomst, zo kunnen we een vlotte incheck garanderen.

Het is mogelijk om jezelf te verwennen met een beautybehandeling, massage of bezoek aan onze kapsalon zonder saunabezoek, het enige wat je dan zelf hoeft mee te nemen is je mondkapje! Een QR-code is dus zonder saunabezoek, niet verplicht.

Arrangement, massage of (beauty)behandeling?

Je reserveert hier alleen een entree. Wil je een behandeling of arrangement reserveren, neem dan telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is: 0499-476383. Wij zijn te bereiken op:

  • maandag t/m vrijdag van 09:00 – 20:00 uur
  • zaterdag en zondag van 09:30 - 16:00 uur

Kies eerst een datum