Thermaeson

VacaturesContactVeelgestelde vragenEnglish

Hoe werkt reserveren?

Klik hieronder wat je wilt reserveren. Wij zullen vervolgens zo duidelijk mogelijk uitleggen hoe het reserveren werkt. Kom je er nog niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Om het voor iedereen prettig te houden en de rust én veiligheid te blijven waarborgen, is en blijft het verplicht de entree te reserveren. 

Ik wil een losse sauna entree reserveren


Ik wil een arrangement reserveren

Wil je een arrangement reserveren? Neem dan eventjes telefonisch contact met ons op. Dan plannen we samen jouw ontspanmomentje in: 0499-476383.

Ik wil een behandeling/massage reserveren

Wil je een behandeling reserveren? Neem dan eventjes telefonisch contact met ons op. Dan plannen we samen jouw ontspanmomentje in: 0499-476383.

Ik heb een badenkaart

Vooraf reserveren is verplicht, ook voor jou als badenkaarthouder. De rest wordt verrekend bij het uitchecken.

Ik heb een voucher/ticket

Heb je een e-ticket of voucher bij een andere organisatie dan bij ons aangeschaft of gekregen? Dan kun je in veel gevallen je e-ticket/voucher code verzilveren op de website van de desbetreffende organisatie. Daarna kan je de stappen doorlopen die op het e-ticket vermeld staan.


Wanneer het is gelukt de e-ticket/voucher te verzilveren kun je jouw sauna entree vervolgens reserveren via onze website. Neem je geldige e-ticket/voucher mee bij je bezoek, dit is dan jouw betaal bewijs. 


Wanneer jouw e-ticket/voucher een behandeling of massage bevat, moet je deze behandeling of massage voorafgaand aan jouw bezoek telefonisch met ons inplannen. Anders kunnen wij niet garanderen dat er plek is.

Ik heb een Thermae Son cadeaubon

Als op jouw Thermae Cadeaubon een geldbedrag staat, kun je dit bedrag binnen geheel Thermae Son besteden. Je kunt dus kiezen voor o.a. een saunaentree, een product uit onze beautyshop, een behandeling of massage (en nog veel meer!). Dit bedrag is geheel vrij te besteden. Je bent bovendien niet verplicht het gehele bedrag wat er op deze kaart staat in één keer op te maken. Vergeet niet de geldige cadeaubon mee te nemen tijdens jouw bezoek, de cadeaubon geldt als betaalmiddel.

----------------

Als jou Thermae cadeaubon is gekoppeld aan een specifieke behandeling, massage of arrangement, dan staat dit erop beschreven. Je kunt de cadeaubon dan gebruiken om te komen genieten van het cadeau dat op de bon staat. Jouw behandeling, massage of arrangement mag je bij ons telefonisch inplannen. Vergeet niet de geldige cadeaubon mee te nemen tijdens jouw bezoek.

Onthaast arrangement

Onthaast arrangement

Kom even volledig tot rust

Ben je toe aan ultieme ontspanning en een oase van rust? Geniet van niet één maar twee heerlijke behandelingen met het onthaast arrangement.


Dit arrangement omvat voor 1 persoon...

Toegang tot de thermen van 10.00 tot 22.30 uur

Gebruik van alle faciliteiten

Onbeperkt gebruik van scrubzout en doucheproducten

Clarins Quick Facial (25 min.)

Een sport- of ontspanningsmassage (25 min.)€ 110,00

€ 95,-

Bekijk alle arrangementen