Thermaeson

VacaturesContact ActiesEnglish

Arrangementen


Ben jij toe aan een dagje wellness met alles erop en eraan? Ontdek dan de arrangementen van Thermae Son. Precies zoals jij het hebben wilt! Maak een keuze uit ons aanbod hieronder en reserveer nu jouw heerlijk dagje wellness.

Arrangementen

Geniet arrangement
Geniet arrangement

Ontsnap aan de decemberdrukte en start het nieuwe jaar vol energie! Geniet van een heerlijke 50 minuten massage voor rust in je hoofd en ontspanning in je lijf.


€ 115,00  Geldig van 1 t/m 31 december

Prijs: € 92.00
Feestelijk arrangement
Feestelijk arrangement

Ga stralend het nieuwe jaar in en verwen jezelf met dit speciale december arrangement. Geniet van een gezichtsbehandeling van 55 minuten.

€ 122,00  Geldig van 1 t/m 31 december

Prijs: € 95.00
Massage arrangement
Massage arrangement

Pure ontspanning of een krachtige sportmassage? Maak je bezoek compleet met ons populaire massage arrangement. Inclusief koffie of thee en lunch.

€ 92,95

Prijs: € 78.00
Avond arrangement
Avond arrangement

Speciaal voor onze gasten die nog even willen ontspannen en tot rust willen komen na een drukke dag. Koken hoeft niet, bij dit arrangement zit een heerlijk gerecht inbegrepen.

€45,95

Prijs: € 38.95
Diner arrangement
Diner arrangement

Een heerlijke dag culinair genieten. Bij dit sauna arrangement geniet je de hele dag van al onze sauna's en baden, inclusief een heerlijk driegangendiner.


€ 78,40

Prijs: € 66.00
Onthaast arrangement
Onthaast arrangement

Ben je toe aan ultieme ontspanning en een oase van rust? Geniet van niet één maar twee heerlijke behandelingen met het onthaast arrangement.


€ 110,00

Prijs: € 95.00
Wellness arrangement
Wellness arrangement

Tijd voor een complete dag pure ontspanning? Geniet dan van ons Wellness arrangement! Inclusief twee behandelingen, een smakelijke lunch en wat lekkers.


€ 136,70

Prijs: € 118.00
Clarins arrangement
Clarins arrangement

Ervaar de luxe van Clarins. Geniet de hele dag van de faciliteiten van onze wellness en laat je verwennen met een uitgebreide behandeling.

€ 145,75

Prijs: € 122.00
Vriendinnen arrangement
Vriendinnen arrangement

Hoe fijn is het om samen met één of meerdere vriendinnen te genieten van een hele dag ontspannen. Bijkletsen, lekker eten en volledig tot rust komen. 2e persoon 20% korting

€ 109,45

Prijs: € 93.00
Stress relieve arrangement
Stress relieve arrangement

Geniet bij dit arrangement van twee luxe Clarins behandelingen. Een gezichtsbehandeling en een massage, self-care op z'n best! Sauna entree los bij te boeken


€ 137,00

Prijs: € 118.00
Zwangerschapsarrangement
Zwangerschapsarrangement

In blijde verwachting? Ons zwangerschapsarrangement is hét verwendagje voor moeders in wording! Sauna entree los bij te boeken


€ 104,00

Prijs: € 90.00