Thermaeson

Beauty begint bij Thermae Son

Welkom in de schoonheidssalons van Thermae Son, waar je terecht kunt voor hét totaalpakket op het gebied van beauty.

Laat jezelf van top tot teen in de watten leggen door onze specialistes. Van hand- en voetverzorging tot massages, lichaams- en gezichtsbehandelingen. 

In onze schoonheidssalons werken wij met de topmerken Clarins, Sensai, San Vino en OPI. Door het volgen van de nieuwste trainingen, trends en het gebruik van deze merken garanderen wij kwaliteit en helpen wij jouw doelen en wensen na te streven.

Onze behandelingen zijn los te boeken of als aanvulling op je thermenbezoek, om jouw dag vol wellness helemaal compleet te maken.


Reserveren

Reserveer hier jouw saunabezoek:
Reserveren ThermenReserveer hier jouw sauna-arrangement, massage of beautybehandeling.


Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandelingen

Verwen jezelf met een verzorgende, ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandeling in een van onze schoonheidssalons. Onze ANBOS-gediplomeerde schoonheidsspecialistes stemmen de behandeling volledig af op jouw wensen en huidtype. Je hebt de keus uit diverse behandelingen met producten van de topmerken Clarins, Sensai en San Vino.

Massange

Massages

Een massage geeft de gezondheid een boost, verbetert de bloedcirculatie en bevordert ontspanning. Thermae Son biedt ruim twintig verschillende massages aan, allen gericht op een weldadig effect op lichaam en geest. De massages worden door NGS-gecertificeerde masseurs of onze deskundige schoonheidsspecialistes verzorgd. Lees verder om al onze massagekeuzes te ontdekken.

Beauty en Massages

Arrangementen

Thermae Son biedt meer dan alleen een dagje sauna. Maak gebruik van alle saunafaciliteiten in combinatie met een ontspannende massage of een luxe beautybehandeling, of kies voor een arrangement met overnachting in een van onze speciaal geselecteerde partnerhotels. Kijk ook eens bij onze speciale acties met interessante kortingen.

Arrangementen

Verwen uzelf met een combinatie van behandelingen


Klik hier