Thermaeson

Beauty begint bij Thermae Son

Op de beauty afdeling van Thermae Son kunt u terecht voor het totaalpakket op het gebied van diverse schoonheidsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. Gezichtsbehandelingen, lichaamspakkingen, mani- en pedicure, henna brows, lashlift, harsbehandelingen en nog veel meer. Onze gediplomeerde specialistes werken met passie, precisie en leveren vakwerk. Door continu trainingen en cursussen te volgen garanderen wij goede kennis en kwaliteit. 

In onze salons werken we met de topmerken ClarinsSensai, San Vino en OPI. Clarins is een duurzaam cosmetica merk op basis van natuurproducten planten en grondstoffen. Sensai is ge├»nspireerd door de zoektocht naar oneindige schoonheid, geavanceerde huidverzorgingstechnologie met kracht van Koishimaru Zijde als hoofdingredi├źnt. Thermae Son is de enige locatie in Nederland waar SanVino-behandelingen gegeven worden. De krachtige antioxidanten van San Vino versterken het immuunsysteem van de cellen en beschermen tegen huidverontreiniging, huidveroudering en rimpels. Onder andere druivenpitten zijn verwerkt in de producten.

Onze specialistes ontvangen u graag voor een passende behandeling, een huidverzorgingsadvies op maat en het moment van ontspanning in de behandelstoel laten zij u graag ervaren. 

Liefs, team beauty Thermae Son. 

Reserveren

Reserveer hier jouw saunabezoek:
Reserveren ThermenReserveer hier jouw sauna-arrangement, massage of beautybehandeling.


Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandelingen

Verwen jezelf met een verzorgende, ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandeling in een van onze schoonheidssalons. Onze ANBOS-gediplomeerde schoonheidsspecialistes stemmen de behandeling volledig af op jouw wensen en huidtype. Je hebt de keus uit diverse behandelingen met producten van de topmerken Clarins, Sensai en San Vino.

Massange

Massages

Een massage geeft de gezondheid een boost, verbetert de bloedcirculatie en bevordert ontspanning. Thermae Son biedt ruim twintig verschillende massages aan, allen gericht op een weldadig effect op lichaam en geest. De massages worden door NGS-gecertificeerde masseurs of onze deskundige schoonheidsspecialistes verzorgd. Lees verder om al onze massagekeuzes te ontdekken.

Beauty en Massages

Arrangementen

Thermae Son biedt meer dan alleen een dagje sauna. Maak gebruik van alle saunafaciliteiten in combinatie met een ontspannende massage of een luxe beautybehandeling, of kies voor een arrangement met overnachting in een van onze speciaal geselecteerde partnerhotels. Kijk ook eens bij onze speciale acties met interessante kortingen.

Arrangementen

Verwen uzelf met een combinatie van behandelingen


Klik hier