Thermaeson

Beauty begint bij Thermae Son

In de schoonheidssalons van Thermae Son geniet u van een uitgebreid aanbod van gezichts- en lichaamsbehandelingen. Om jouw huid dé ultieme verzorging te geven maakt Thermae Son gebruik van de topmerken Clarins en Sensai. Daarnaast biedt Thermae Son exclusief behandelingen aan met de producten van SanVino. Deze zijn volledig vrij van parabenen, minerale oliën en siliconen. Je kunt een losse behandeling boeken of jouw Thermen-bezoek helemaal compleet maken met een gezichtsbehandeling of een massage.

Reserveer nu

Wilt u onze Thermen bezoeken klik dan op deze knop:
Reserveren ThermenReserveer hier jouw sauna-arrangement, actie, massage of beautybehandeling. 
Voor een los saunabezoek hoef je niet te reserveren.


Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandelingen

Verwen jezelf met een verzorgende, ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandeling in een van onze schoonheidssalons. Onze ANBOS-gediplomeerde schoonheidsspecialistes stemmen de behandeling volledig af op jouw wensen en huidtype. Je hebt de keus uit diverse behandelingen met producten van de topmerken Clarins, Sensai en San Vino.

Massange

Massages

Een massage geeft de gezondheid een boost, verbetert de bloedcirculatie en bevordert ontspanning. Thermae Son biedt ruim twintig verschillende massages aan, allen gericht op een weldadig effect op lichaam en geest. De massages worden door NGS-gecertificeerde masseurs of onze deskundige schoonheidsspecialistes verzorgd. Lees verder om al onze massagekeuzes te ontdekken.

Beauty en Massages

Arrangementen

Thermae Son biedt meer dan alleen een dagje sauna. Maak gebruik van alle saunafaciliteiten in combinatie met een ontspannende massage of een luxe beautybehandeling, of kies voor een arrangement met overnachting in een van onze speciaal geselecteerde partnerhotels. Kijk ook eens bij onze speciale acties met interessante kortingen.

Arrangementen

Verwen uzelf met een combinatie van behandelingen


Klik hier