Thermaeson

Clarins Tri-Active gezichtsbehandelingClarins Tri-Active gezichtsbehandeling

De Tri-Active gezichtsbehandeling van Clarins brengt huidverzorging naar een nieuw niveau: dat van luxueuze behandelingen met opmerkelijke resultaten. In deze behandeling worden ultra-geconcentreerde professionele producten gebruikt met een specifieke samenstelling. Bij de Clarins Tri-Active behandeling worden producten gebruikt met een hoge concentratie actieve werkstoffen. De behandeling helpt om de contouren van het gezicht te verstevigen, stimuleert het lymfesysteem en de bloedsomloop en draagt bij aan het behoud van een gezonde huid. De huid zal op een hoog niveau worden geactiveerd en gevoed. Ervaar zelf het verschil!

Inhoud van de complete behandeling: Intake, huidanalyse, ontspanningsritueel, reiniging, peeling, detoxen van de huid, specifieke Clarins massage, drievoudig masker, hoofd- en voetmassage, uitgebreide oog- en gezichtsverzorging (inclusief serum). Afsluitend ritueel en Colour Time.

Deze unieke Clarins behandeling wordt maar in 8 Clarins instituten in Nederland gegeven. Wij zijn dan ook trots dat we uitgekozen zijn om deze exclusieve behandeling te mogen geven. Onze specialisten worden ieder jaar getraind in de nieuwste ontwikkelingen vanuit de Clarins experts van Clarins-Parijs. Deze behandeling wordt uitgevoerd door een gediplomeerde en ervaren Clarins schoonheidsspecialiste. Voor twee personen zijn de Clarins gezichtsbehandelingen ook in de Clarins Gold DUO salon mogelijk.

Duur: 75 minuten
Prijs: € 95,00


Reserveren