Thermaeson

Fitness

Thermae Sport beschikt over een grote fitnessruimte waar we onze sporters de mogelijkheid bieden om (onder begeleiding) gebruik te maken van de verschillende apparaten en faciliteiten. Voor een op maat gesneden work-out gericht op jouw sportdoel. 

Fitnessfaciliteiten
Je traint in onze fitnessruimte op ‘s werelds meest bekende trainingsapparatuur: TechnoGym. Alle TechnoGym fitnessapparatuur staat overzichtelijk opgesteld en biedt zo een professionele, veilige en prettige omgeving voor jouw fitnesstraining. Naast de fitnessruimte en apparaten kun je gebruik maken van de kleedruimtes met douches en lockers.

TGS fitness sleutel
Technogym staat niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor innovatie. Door middel van de TGS fitness sleutel wordt jouw samengestelde trainingsschema en de door jou behaalde vorderingen automatisch opgeslagen in de TechnoGym MyWellnesscloud.

Sportbar
De sportbar van Thermae Sport is dé sociale ontmoetingsplek voor onze sportgasten. Je kunt er een verfrissend sportdrankje of een warme kop koffie drinken. Liever een biertje? Dat kan ook! Onze sportbar heeft een ruime keuze aan drankjes, lekkere snacks of een gezond tussendoortje. De sportbar is geopend tot één uur na de fitness-openingstijden.

Floo (rugtrainingen)

Floo (rugtrainingen)

Het Floo-concept is gericht op het voorkomen en verminderen van rugklachten. Het is een uitstekende aanvulling op de overige fitnesstrainingen en geschikt voor alle sporters: jeugd en volwassenen, senioren, mensen die zwaar fysiek werk verrichten of voor hun werk veel zitten. Met de Floo-oefeningen worden je rugspieren soepeler en sterker.

Wellnessplan

Wellnessplan

Wanneer je een abonnement afsluit bij Thermae Sport wordt er een persoonlijk bewegingsplan voor je opgesteld, waarmee je jouw trainingsdoelen beter kunt bereiken. Hiervoor nemen we een conditietest af en wordt er een bloeddruk- en vetpercentagemeting gedaan. Je traint met een hartslagmeter, als onderdeel van de begeleiding.

Ricochet

Ricochet

Ricochet is een racketsport voor alle leeftijden. De spelregels en snelheid zijn vergelijkbaar met squash. Een half uurtje stoom afblazen op de ricochetbaan biedt sportieve ontspanning waarmee men op een leuke wijze de conditie op peil houdt. Met een all-inclusive sportlidmaatschap kun je vrij gebruik maken van onze ricochetbaan. De baan is ook los te huren.

Tevens zijn de rackets zijn los te huren bij de balie. 

Sportabonnementen

Voor meer informatie over de mogelijkheden


Klik hier