Thermaeson

Thermen

Te midden van de bosrijke omgeving van Son en Breugel bieden onze saunafaciliteiten de perfecte atmosfeer om heerlijk te ontspannen. Ontdek de ruime saunacabines en diverse opgietrituelen, koel af in het zwembad of geniet van het uitzicht vanuit het bubbelbad, het stoombad of het kruidenbad in de Thermae-tuin. Kom tot rust in de comfortabele ligstoelen van de relaxruimtes en ervaar de gezondheidsvoordelen van een saunabezoek. Je bent te allen tijde van harte welkom!

Reserveer nu

Wilt u onze Thermen bezoeken klik dan op deze knop:
Reserveren ThermenReserveer hier jouw sauna-arrangement, actie, massage of beautybehandeling.


Arrangementen thermen

Arrangementen

Thermae Son biedt meer dan alleen een dagje sauna. Maak gebruik van alle saunafaciliteiten in combinatie met een ontspannende massage of een luxe beautybehandeling, of kies voor een arrangement met overnachting in een van onze speciaal geselecteerde partnerhotels. Kijk ook eens bij onze speciale acties met interessante kortingen.

sauna opgietingen

Opgietingen

Dagelijks worden er opgietsessies verzorgd. Deze vinden onder voorbehoud plaats om 13.00, 15.00, 17.00 en 19.30 uur. Op vrijdag en zaterdag is er een extra opgieting om 21.00 uur. Elke opgieting heeft een eigen thema. Onze saunameesters zijn creatief en maken hier regelmatig iets bijzonders van.

Thermae son

Heb je een vraag?

Heb je vragen over je bezoek aan Thermae Son, dan beantwoorden wij deze graag. We hebben een aantal veelgestelde vragen alvast voor je hieronder op een rijtje gezet. Mocht het antwoord op je vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Je vindt de contactgegevens onderaan deze pagina.