Thermaeson

Ervaar pure ontspanning

Wellness & Healthresort Thermae Son staat garant voor een dag vol wellness. Omringd door groen en geïnspireerd door de natuur zetten wij jouw zintuigen op genieten. Naast een ruim aanbod sauna-thermenfaciliteiten beschikt Thermae Son over massage- en schoonheidssalons, een kinderopvang, een sportclub, een zwembad en zalencomplex.

Reserveren

Reserveer hier jouw saunabezoek:
Reserveren ThermenReserveer hier jouw sauna-arrangement, massage of beautybehandeling.


Arrangementen thermen

Arrangementen

Thermae Son biedt meer dan alleen een dagje sauna. Maak gebruik van alle saunafaciliteiten in combinatie met een breed scala aan ontspannende massages of luxe beautybehandelingen. Of kies je toch liever voor een arrangement met overnachting in een van onze speciaal geselecteerde partnerhotels? Kijk ook eens bij onze speciale acties met interessante kortingen.

geur beleving

Geurbeleving

Waan je in een oase van diverse geuren en breng je geest tot rust

Deze geurbelevingssessies worden verzorgd door een medewerker in de buitensauna. De focus wordt gelegd op totale ontspanning en innerlijke rust. Begeleid door instrumentale muziek.

Sluit je ogen en ga op reis …

Thermae son

Heb je een vraag?

Heb je vragen over je bezoek aan Thermae Son, dan beantwoorden wij deze graag. We hebben een aantal veelgestelde vragen alvast voor je hieronder op een rijtje gezet. Mocht het antwoord op je vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Je vindt de contactgegevens onderaan deze pagina.