Thermaeson

Faciliteiten

Vuurtonnetje

Vuurtonnetje

Een wijnvat met infraroodlicht. De infrarood donkerstralers verwarmen de huid direct en hebben een diepe werking op de spieren. Ideaal geschikt om de spieren te ontspannen en spierpijn te verzachten. 

Vriestonnetje

Vriestonnetje

Heerlijk om na een saunabezoek koud af te koelen. Dit stimuleert een goede bloedsomloop. Het vriestonnetje is leuk en lekker koud. Geniet van de heerlijke geur van pepermunt. 

Sonse Bergen Sauna 95°C

Sonse Bergen Sauna 95°C

Ervaar in de cabine een optimale diepwerkende stralingswarmte bij een zeer lage relatieve luchtvochtigheid die aanvoelt als het klimaat van een woestijn. Een gebied met wit droog zand (net zoals het zand van de Sonse Berg).  

Thermae Tuin met ligweide

Thermae Tuin met ligweide

Omringd met bossen vinden we in het thermengedeelte de prachtige Thermae tuin. Kom de geur van natuur opsnuiven en een korte wandeling maken. Geniet van mooie natuur, rustgevende geluiden en de diverse buitenfaciliteiten. Je voelt je midden in de natuur heerlijk ontspannen en thuis. De fluitende vogels, het geruis van de bomen en de springende eekhoorns maken uw dag compleet. In de zomer is het heerlijk vertoeven op een ligbedje in de ligweide en met een lekker zomers drankje op het buitenterras.


Houten Boerderij Sauna 75℃

Houten Boerderij Sauna 75℃

De Houten Boerderij sauna is omringd door de natuur en gemaakt van Scandinavisch hout. Deze houtsoort zorgt ervoor dat dat de cabine minimaal 12 jaar zijn aangename geur blijft behouden. Door de unieke temperatuur en luchtvochtigheid kunt u heerlijk lang in de cabine blijven relaxen. Hier vinden de opgietsessies plaats.

Puur Natuur Sauna 65℃

Puur Natuur Sauna 65℃

Ervaar complete ontspanning in de Puur Natuur sauna waar u zich even in een natuurrijke omgeving waant, door de oase van heerlijke geuren: zoals dennen, rozemarijn of eucalyptus.

Biosauna met lichttherapie 60℃

Biosauna met lichttherapie 60℃

Iedere kleur heeft een eigen unieke werking en een bepaald effect op de mens. Zo is de kleur rood stimulerend, de kleur blauw kalmerend en de kleur groen rustgevend. De geuren zorgen in combinatie met de lichttherapie voor complete ontspanning van lichaam en geest.  

Neveldouche

(Nevel)douche(s)

Er is naast het (buiten)zwembad een koude en warme douche aanwezig in de tuin. Tevens tref je daar nog een heerlijke neveldouche aan. Een bron van pure frisheid! Op het saunaplein (binnen) kun je naast het voetenbad ook koud of warm douchen in een speciaal gelegen doucheruimte. En wat dacht je van een koude douche met de stortemmer?

Bubbelbaden

Bubbelbaden

Kom bubbelen en genieten van optimale ontspanning. De huid voelt zacht aan door het warme water en de geest is volledig ontspannen. 

Dompelbad

Dompelbad

Heerlijk koud afkoelen in het dompelbad. Het is niet alleen zeer verfrissend, ook stimuleert een duik in het dompelbad de goede bloedsomloop.

Stoomcabine

Stoomcabine

Kom stoom afblazen in het stoombad van Thermae Son. Een weldaad voor de luchtwegen! De atmosfeer in de stoomcabine is aangenaam warm en vochtig. Het ruikt er heerlijk naar eucalyptus. Deze faciliteit is gelegen op het binnen saunaplein.

Zwembad (binnen en buiten)

Zwembad (binnen en buiten)

Baantjes trekken en ontspannen in het zwembad. Via het binnenzwembad zwem in je gelijk door naar het buitenzwembad. 

Rustruimte

Rustruimte

In de rustruimte is er een mogelijkheid om even weg te zakken in een fijne loungebank. Geniet bij de open haard van warmte en rust, maak gebruik van de uitgebreide lectuurwand en ervaar de optimale gastvrije service. 

Voetenbad

Voetenbad

De voeten dienen als eerste aan een warme temperatuur te wennen, voordat u een saunacabine bezoekt. Het spel van warm en koud kan nu echt beginnen. Het voetenbad is gunstig gelegen te midden van het saunaplein.

Kruidentempel 38℃

Kruidentempel 38℃

Dompel jezelf onder in een deken van warm water. Geniet van heerlijke ontspannende natuurrijke geuren, waardoor je je even in een bosrijk gebied waant. In dit grote warme bad ervaart u rust en ontspanning van top tot teen.