Thermaeson

Sensai gezichtsbehandeling

Duur: 55 of 85 minuten   

Sensai gezichtsbehandeling

De luxe behandelingen in de SENSAI schoonheidssalon combineren bewezen technieken met de exclusieve anti-ageing effecten van de SENSAI producten en de traditionele Japanse gastvrijheid. Centraal in elke behandeling staat het huidverzorgingsritueel Saho, een unieke methode bestaande uit Dubbele-Reiniging, Dubbele-Hydratatie en Dubbele-Applicatie, uitgevoerd door de zachte handen van onze professionele specialisten. De beauty treatments van SENSAI zijn een sensatie voor zowel lichaam als geest. Terwijl de luxueuze producten de huid glanzend mooi en zijdezacht maken, wordt je geest weer fris en energiek.


De SENSAI behandeling van 55 minuten bestaat uit een dubbele reiniging van het gezicht, zachte peeling met silk peeling powder, epileren van wenkbrauwen en/of harsen, onzuiverheden verwijderen, gezichts-, hals- en nekmassage en een exclusief masker met als afsluiting dagverzorging.

Duur: 55 minuten 
prijs: € 65,00


De SENSAI gezichtsbehandeling van 85 minuten is hetzelfde als de behandeling van 55 minuten + ontspannende exclusieve poedermassage van gezicht, hals en nek. Ook worden de handen gemasseerd en krijg je een handpakking met SENSAI Treatment Gloves.

Duur: 85 minuten
prijs: € 95,00


Reserveren