Thermaeson

Hardlopen beginners/gevorderdenHardlopen beginners/gevorderden

Dé hardlooptraining voor beginners en gevorderden, onder vakkundige begeleiding. Op een veilige manier werken aan looptechnieken en opbouw van afstand.

Hardlopen, is de meest beoefende sport van Nederland. Heerlijk in de natuurrijke omgeving van Son en Breugel lopen en werken aan een gezonde levensstijl. Dat kan! Of het nu gaat om het ‘lekker willen lopen’ en de conditie op peil houden of te willen trainen voor een marathon. Iedereen is welkom! De looptraining is geschikt voor de beginnende loper tot de fanatiek hardloper.

De loopgroep geeft een stok achter de deur om zo een persoonlijk doel te behalen. Samen lopen is makkelijker dan alleen. Het is om fijn te lopen in groepsverband, omdat het energie geeft om samen met anderen te werken aan een goede conditie en grenzen te verleggen. Je voelt je goed, fit en haalt gezamenlijk het maximale uit je lichaam! Met een goed balans tussen gezelligheid en sportiviteit.

Tijdens de trainingen wordt er rekening gehouden met het niveau van de individuele loper. Het zijn leuke trainingen, waarbij je kunt lopen op eigen tempo. Je leert welke loopsnelheid het beste bij je past, maar ook hoe je blessurevrij kan trainen. Er wordt gezorgd voor afwisselende, effectieve trainingen en je kunt je optrekken aan loopmaatjes. Maar loopplezier staat voorop!

Join the club!


Sportleden van Thermae Sport kunnen deelnemen aan de loopgroep zonder extra kosten.
Sporten met de loopgroep is ook mogelijk met een los loopabonnement:Reserveren