Thermaeson

ClubPowerClubPower

ClubJoy Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij gebruik wordt gemaakt van een halter met gewichten, aan te passen aan je wensen. ClubJoy Power® is ideaal voor als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie en kracht. De les is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Effectief werken aan de conditie. Geschikt voor zowel vrouwen als mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

De instructeur, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen voor een optimale workout. Voor iedere spiergroep nemen we een apart muzieknummer en doe je verschillende fitnessoefeningen met een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij het hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen (biceps, triceps), schouders en buik. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare en motiverende muziek.

Met als gevolg een betere spierconditie, spierversterking, spierversteviging, een slanker lichaam en een energiekick. Je voelt je fit en goed na de ClubJoy Power® les! Schrijf je nu in voor een gratis proefles ClubJoy Power® bij Thermae Sport.


Reserveren