Thermaeson

Clarins Tri-Active bodybehandeling

Duur: 60 minuten   

Clarins Tri-Active bodybehandeling

De Tri-Active bodybehandeling van Clarins brengt huidverzorging naar een nieuw niveau: dat van luxueuze behandelingen met opmerkelijke resultaten. In deze massage worden ultra-geconcentreerde professionele producten gebruikt met een specifieke samenstelling. Bij de Clarins Tri-Active behandeling worden producten gebruikt met een hoge concentratie actieve werkstoffen. De behandeling helpt om de contouren van het lichaam te verstevigen, stimuleert het lymfesysteem en de bloedsomloop en draagt bij aan het behoud van een gezonde huid. De huid zal op een hoog niveau worden geactiveerd en gevoed. Ervaar zelf het verschil!

Deze unieke Clarins behandeling wordt maar in 8 Clarins instituten in Nederland gegeven. Wij zijn dan ook trots dat we uitgekozen zijn om deze exclusieve behandeling te mogen geven. Onze specialisten worden ieder jaar getraind in de nieuwste ontwikkelingen vanuit de Clarins experts van Clarins-Parijs. Deze behandeling wordt uitgevoerd door een gediplomeerde en ervaren Clarins schoonheidsspecialiste.  


Soin Expert Minceur
Tri-Active afslankende bodybehandeling

De vochtafvoerende en afslankende werking van de behandeling helpt je om weer een mooi figuur te krijgen waar je dit wenst. Bestaande en opkomende cellulite vermindert zichtbaar, je huid voelt erg comfortabel en soepel aan. De mogelijkheid om weer een mooi figuur te krijgen, is bewezen. Je hebt zich nog nooit zo goed gevoeld!

Duur: 60 minuten
Prijs: €95,00


Soin Mission Fermeté
Tri-Active verstevigende bodybehandeling

Deze behandeling is zowel goed voor de stevigheid als de elasticiteit van de huid en geeft de lichaamshuid weer veerkracht. De huid wordt weer soepel, stevig en glad. Je voelt zich geweldig!

Duur: 60 minuten
Prijs: €95,00Reserveren