ThermaesonIn de beautyshop van Thermae Son verzorgen onze specialisten zowel huid- als productadvies, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Heb je een fijne behandeling ervaren in onze schoonheidssalons en wil je een of meerdere producten aanschaffen, bezoek dan onze winkel. Hier verkopen wij verschillende huidverzorgingsproducten van topmerken als Clarins en Sensai. Ook voor een uitgebreid make-up assortiment, haarverzorgingsproducten, voedingssupplementen en cadeaubonnen kun je terecht in onze Beautyshop. Wij mogen je op de schoonheidsproducten van Clarins en Sensai altijd 10% korting aanbieden! De winkel is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.30 - 22.00 uur en zaterdag en zondag van 09.30 - 16.00 uur.Beauty Shop

Beauty Shop

De Thermae Beautyshop is te vinden in het midden van het gebouw. Loop gerust even binnen, onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Shoppen bij 'De Zusjes'

Shoppen bij 'De Zusjes'

Naast onze beautyshop verkopen wij ook kleding en accessoires van 'De Zusjes'. De nieuwste trends op het gebied van fashion en lifestyle vind je in de pop-up shop van 'De Zusjes' bij Thermae Son. Deze kleding- en accessoirelijn is tijdens de algemene openingstijden te bekijken, te passen en te kopen.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Het meest ontspannende wellnesscadeau vind je bij Thermae Son. Bij de aanschaf van een cadeaubon kun je kiezen voor een vast bedrag of een specifieke behandeling. Er zijn al cadeaubonnen vanaf €10,00. Cadeaubonnen zijn zowel in onze Beautyshop te koop als online te bestellen en kunnen desgewenst feestelijk ingepakt worden. 

Onze merken

Onze merken

De producten die gebruikt worden bij de behandelingen in onze schoonheidssalons, worden tevens verkocht in onze beautyshop. Voor huidverzorgingsproducten van Clarins en Sensai, nagelverzorgingsproducten van OPI of voor haarverzorging van het merk Matrix / Matrix Biolage kun je in onze winkel terecht. Voor de innerlijke gezondheid verkopen wij voedingssupplementen van het merk Golden Naturals.