Thermaeson

Botox & fillers

Voor een onweerstaanbaar uiterlijk!

Facelift, wenkbrauwlift, vollere lippen, rimpels vervagen… of gewoon een frisse gezonde uitstraling zonder vermoeide blik? Welkom in de hedendaagse wereld van schoonheid. Thermae Son speelt in op de trend voor vraag naar cosmetische behandelingen. Vanaf november opent de kliniek Fillers & More uit Eindhoven een praktijk binnen ons wellnessresort. Met deze samenwerking kunnen gasten gaan voor een onweerstaanbaar uiterlijk.

Je huid = je visitekaartje
“Iedere huid is anders. Zo kan een huid minder elastisch zijn of weinig volume bevatten. Onze cosmetische kliniek kan het effect van de standaard schoonheidsbehandeling nog verder verfijnen . We kunnen de gast een extra jeugdige uiterlijk geven met behandelingen zoals het opvullen van diepe plooien, het wegwerken van wallen of rimpels en verstrakking van de kaaklijn. Maar ook een stralende lach zonder afhangende mondhoeken en volle lippen. Voor een frisse jonge uitstraling.” vertelt uitvoerend Fillers & More arts drs. Joanny Landaeta enthousiast

Toepassingen

 • Rimpels vervagen
 • Mondhoeken met volume
 • Mooie volle wangen
 • Opvullen plooien
 • Vollere lippen
 • Anti-aging
 • Facelift en wenkbrauwlift
 • Striae en striemen
 • Zonbeschadiging
 • Pigmentstoornis
 • Littekens vervagen
 • Maar ook... overmatig zweten en tandenknarsen


Even voorstellen… drs. Joanny Landaeta:  

Betrouwbaarheid en deskundigheid is wat ik bij patiënten en gasten wil oproepen en dat is ook precies wat ze krijgen van mij.” vertelt uitvoerend Fillers&More arts drs. Joanny Landaeta. Joanny is huisarts en cosmetisch arts en is lid van NVCG. Haar motto: "zie er goed uit, voel je goed!"Bekijk Joanny haar referenties op www.kliniekervaringen.nl
Zoals geschreven op 29-01-2016: "Ik ben zeer tevreden (wallen behandeling), geen pijn geen vlekken, top. Iedereen in mijn directe omgeving zag dat er een verandering was, maar wat wisten ze niet. Ik was onzeker en nu is dat helemaal weg wegens 1 behandeling die in 2 stappen gedaan is en die superrr verliep. Ik zou ieder aanbevelen bij dokter Joanny. Ze is super professioneel, zeer zeker betrouwbaar.."
Ben je zelf patiënt en gast? Deel dan ook jouw ervaring op benoemde website.


Wat is botox ? En zijn fillers?
Botox is de naam voor de stof Botulinetoxine, een natuurlijk eiwit. Botox wordt in uiterst kleine hoeveelheden en sterk verdund geïnjecteerd in de spiervezels. Dit zorgt voor de zogenoemde dynamische lijnen, die ontstaan bij mimiek. De spierspanning wordt hiermee sterk verminderd, waardoor diepe rimpels vervagen. Op basis van injectables (zoals fillers) kunnen behandelingen ook worden uitgevoerd. Fillers zijn opvulmiddelen op basis van hyalorunzuur. Ze trekken veel water aan, waardoor de huid van extra vocht wordt voorzien en stimuleren dus indirect de collageen aanmaak in de huid. Een filler wordt voornamelijk gebruikt om diepere plooien op te vullen voor een mooiere gezichtsuitstraling. Alle behandelingen zijn veilig en zijn goed te verdragen. De keuze behandeling wordt per persoon afgestemd op wens en huidtype.

Enthousiast? Neem contact met ons op!
Voor meer informatie en een gratis intake stuur een mail naar [email protected] of bel naar 0499-476383 en vraag naar beauty-manager Gertie Geurts.


Prijslijst cosmetische behandelingen: 

Klik hier om de PDF te bekijken