Thermaeson

Sensai Zonder Thermen Arrangement.

Prijs: € 95.00

Sensai Zonder Thermen Arrangement.
  • Een luxe Sensai gezichtstreatment (55 min.)
    uit te breiden voor 85 minuten Sensai gezichtstreatment voor maar €25
  • Lomi Lomi massage (25 min.)
  • Sensai miniatuur

    Prijs €95,- per persoon

Laat energie weer door je lichaam stromen met de Lomi Lomi massage! De Hawaiiaanse massagetechniek wordt uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen. In één vloeiende beweging word je gemasseerd, wat een diepe werking op het spierstelsel, het zenuwstelsel en je zintuigen heeft. Op mentaal gebied kan een Lomi Lomi massage helpen wanneer je last hebt van een laag zelfbeeld, stress of een trauma. Op fysiek niveau kan de Lomi Lomi massage helpen bij het verlichten van spierpijn, het stimuleren van de bloedsomloop en het verbeteren van de afvoer van gifstoffen. Voel je goed en vol energie na deze heerlijke ontspannende massage. Een weldaad voor lichaam en geest. Deze massage wordt uitgevoerd door een gediplomeerde en ervaren schoonheidsspecialiste.


De Sensai gezichtstreatment van 55 minuten bestaat uit een dubbele reiniging van het gezicht, zachte peeling met silk peeling powder, epileren van wenkbrauwen en/of harsen, onzuiverheden verwijderen, gezichts-, hals- en nekmassage en een exclusief masker met als afsluiting dagverzorging.
De Sensai gezichtstreatment van 85 minuten is hetzelfde als de behandeling van 55 minuten + ontspannende exclusieve poedermassage van gezicht, hals en nek. Ook worden de handen gemasseerd en krijg je een handpakking met SENSAI Treatment Gloves.Reserveren