Faciliteiten (buiten). Natuurlijk veelzijdig!

Omringd met bossen vinden we in het thermengedeelte de prachtige Thermae tuin. Kom de geur van natuur opsnuiven en een korte wandeling maken. Geniet van mooie natuur, rustgevende geluiden en de diverse buitenfaciliteiten. U voelt zich midden in de natuur heerlijk ontspannen en thuis. De fluitende vogels, het geruis van de bomen en de springende eekhoorns maken uw dag compleet. In de zomer is het heerlijk vertoeven op een ligbedje in de ligweide en met een lekker zomers drankje op het buitenterras.

In een rustiek gedeelte van de Thermae tuin treffen we de Houten Boerderij sauna aan. Een zeer ruime saunacabine, die gemaakt is van prachtig Scandinavisch hout. Kom tot rust in deze saunacabine met de heerlijke geuren bloemenweide, perzik en abrikoos.

Een wijn(vat)tonnetje met infraroodlicht. De infraroodstralers verwarmen direct de huid en hebben een diepe werking op de spieren. Ideaal geschikt om de spieren te ontspannen en spierpijn te verzachten. 

Een wijn(vat)tonnetje bedoeld om na een saunabezoek koud af te koelen. Dit stimuleert een goede bloedsomloop. Het vriestonnetje is leuk en lekker koud. Geniet van de heerlijke geur van pepermunt.

Tussen de bomen schuilt een klein houten huisjes met stoeltjes en een kacheltje waar u zelf hout in kan leggen. Lekker opwarmen onder een dekentje en bij een warm kacheltje. Kom heerlijk tot rust in het Houten Kacheltje.

Lekker bubbelen! Met uw hoofd in de frisse buitenlucht en het lichaam bubbelend in een warm bad. Pure weldaad voor lichaam en geest.

Baantjes trekken en ontspannen in het (buiten)zwembad. Met een voortreffelijk uitzicht op de prachtige Thermae tuin.

Er is naast het (buiten)zwembad een koude en warme douche aanwezig in de tuin. Tevens treft u daar nog een heerlijke neveldouche aan. Een bron van pure frisheid!

Dompel uzelf onder in het koude water. De afwisseling van koud en warm is erg goed voor de bloedsomloop. Even doorbijten, maar daarna ervaart uw lichaam een heerlijke opkikker.