Faciliteiten (binnen). Natuurlijk veelzijdig!

Ervaar complete ontspanning in de Puur Natuur saunacabine, waarbij u geniet van een oase aan heerlijke geuren, zoals dennen, rozemarijn of eucalyptus.

Ervaar een optimale stralingswarmte bij een zeer lage luchtvochtigheid die aanvoelt als het klimaat van een woestijn. Een gebied met wit droog zand (net zoals het zand van de Sonse Berg).

Dompel uzelf onder in een deken van warm water. Geniet van heerlijke ontspannende natuurrijke geuren, waardoor u zich even in een bosrijk gebied waant. In dit grote warm bad ervaart u rust en ontspanning van top tot teen.

Iedere kleur heeft een eigen unieke werking en een bepaald effect op het menselijk lichaam en de psyche. Zo is de kleur rood stimulerend, de kleur blauw kalmerend en de kleur groen rustgevend. De geuren lavendel, eucalyptus of anijs zorgen in combinatie met de lichttherapie voor complete ontspanning van lichaam en geest. Deze saunacabine is eveneens de opgietcabine.

Kom bubbelen en genieten van optimale ontspanning. De huid voelt zacht aan door het warme water en de geest is volledig ontspannen. In het bubbelbad is het heerlijk wegdromen in een warm bad vol bubbels.

Lekker baantjes trekken en via het (binnen)zwembad zo ook het buitenste gedeelte van het zwembad betreden. Waardoor u naast de warme lucht binnen ook de frisse buitenlucht kan ervaren.

In de rustruimte is er een mogelijkheid om even weg te zakken in een fijne loungebank. In warme gemoedelijke Brabantse sferen voelt u zich helemaal thuis. Geniet bij de open haard van warmte en rust, maak gebruik van de uitgebreide lectuurwand en ervaar de optimale gastvrije service. 

Kom stoom afblazen in het stoombad van Thermae Son. Een weldaad voor de luchtwegen! De atmosfeer in de stoomcabine is aangenaam warm en vochtig. Het ruikt er heerlijk naar eucalyptus. Deze faciliteit is gelegen op het binnen saunaplein.

De voeten dienen als eerst aan een warme temperatuur te wennen, voordat u een saunacabine bezoekt. Het spel van warm en koud kan nu echt beginnen. Het voetenbad is gunstig gelegen te midden van het saunaplein.

Heerlijk koud afkoelen in het dompelbad. Het is niet alleen zeer verfrissend, ook stimuleert een duik in het dompelbad de goede bloedsomloop.

Op het saunaplein kunt u naast het voetenbad ook koud of warm douchen in een speciaal gelegen doucheruimte. En wat dacht u van een koude douche met de stortemmer?