Thermaeson

Veelgestelde vragenActiesVacatures English information

Peuterdans


Een les vol dans en plezier! Springen, rennen, rollen, stampen, kruipen, vallen en weer opstaan. Constant in beweging ontdekt een peuter de wereld om zich heen. Iedere woensdag van 10:15 tot 10:45 uur, speciaal voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. 


Deze les valt niet binnen het reguliere sportabonnement

                                   

 

Peuters spelenderwijs dans ontdekken

Peuters zijn over het algemeen dol op bewegen en muziek, hoe fijn is het als je die twee kan combineren! Heerlijk dansen en nog leuker is dat dat bij ons samen is met een van de ouders of bijvoorbeeld een opa of oma. En peuterdans is niet alleen leuk, hij ontdekt zijn emoties en is tegelijkertijd bezig met het ontwikkelen van zijn muzikaliteit en fijne en grove motoriek, het ontdekken hoe je beweegt met je lijf en het ruimtelijk gevoel.

Er zitten niet alleen fysieke voordelen aan bewegen. Door aan peuterdans te doen, ontwikkelt je kindje ook:

  • Sociale vaardigheden. Hij leert rekening houden met andere kindjes, op zijn beurt wachten, luisteren en samen spelen.
  • Zelfvertrouwen. Je peuter wordt uitgedaagd om bewegingen te maken voor het oog van anderen en wordt zich bewust van zijn eigen lichaam.
  • Taalontwikkeling. Je dansertje leert nieuwe woordjes, zoals ‘omhoog’, ‘omlaag’, ‘springen’, ‘snel’, ‘langzaam’ en ‘samen’.
  • Fantasie. De dansoefeningen prikkelen de verbeeldingskracht van je kleine.
  • Emotionele vaardigheden. Je peuter leert zijn gevoel te uiten in beweging en wordt hierin nog extra gestimuleerd door de muziek.


Meer informatie of een proefles?


Vindt jouw peuter het heerlijk om te bewegen op muziek? Geef hem/haar dan nu op voor een proefles peuterdans! Heb je nog vragen, dan helpen we je natuurlijk ook graag. Stuur jouw vraag of aanvraag voor een proefles peuterdans eenvoudig via het contactformulier hiernaast. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


                                                              


Contact formulier