Thermaeson

FAQ

Coronavirus

Thermae Son, Thermae Sport en Zwembad Son zijn vooralsnog gesloten t/m 28 april 2020.  Wij zullen de leden per e-mail informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.

Ondanks dat de sluiting door het corona virus totale overmacht is, snappen we dat deze situatie ook voor jou enorm vervelend is. Daarom zijn wij met het hele team samen gekomen om direct actie te ondernemen en te zorgen dat jij ook in deze uitdagende periode fit en gezond blijft! We kunnen jou het volgende aanbieden:

 

FitSnacks.TV:

We hebben ons trainingsaanbod aangepast aan de tijdelijke nieuwe situatie. Met FitSnack.TV bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, lekker te sporten. Maak je al gebruik van FitSnacks.TV?

Je kunt je lidmaatschap blijven gebruiken, nu met de alternatieve mogelijkheid om thuis te trainen. Voor wijzigingen van je lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

Voor de periode van 16 maart tot 1 mei 2020 krijg je de geldwaarde van jouw abonnement als tegoed gestort op jouw lidmaatschapsaccount, deze is vrij te besteden op alle afdelingen van Thermae Son.

Wij houden natuurlijk alle ontwikkelingen en richtlijnen vanuit het RIVM nauwlettend in de gaten, maar mocht de sluitingsdatum van 6 april verlengd worden tot een datum na 1 mei,  dan gaat de volgende compensatieregeling van kracht. Vanaf 1 mei compenseren wij het reeds ge├»ncasseerde bedrag in de vorm van korting op jouw abonnement. Verrekening vindt plaats vanaf het moment dat wij weer open zijn en we jouw lidmaatschap op de normale manier kunnen voortzetten. De korting op het abonnement wordt verspreid over 6 maanden.

Als laatste bieden wij jouw de mogelijkheid, zodra onze deuren weer geopend zijn, om met iemand samen te sporten voor de rest van het jaar. Dit betekent dat de 2e persoon gratis sport t/m 31 december 2020. Vraag naar de voorwaarden aan de sportbalie.

Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen maar we zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. Wij hopen op jullie vertrouwen en begrip.

Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. Heb je al gehoord van onze compensatieregeling?

Als je toch wilt opzeggen dan kan dat met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.

Ja, we zijn bewust van dit ongemak voor onze leden daarom bieden wij op dit moment online workouts via FitSnacks.TV.

Verder hebben wij een compensatieregeling waarmee wij onze leden tegemoet komen.

Nogmaals hopen wij hierbij op jullie vertrouwen en begrip voor deze overmachtssituatie. Wij kunnen niet wachten om straks weer voor jullie klaar te staan en aan een gezond en sterk lichaam te werken.