Thermaeson

FAQ

Coronavirus

Thermae Son en Thermae Sport zijn sinds 1 juli weer geopend met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. 

Wij zullen de leden per e-mail informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.

Ben je lid en heb je nog geen mails van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op. 


Zwembad Son is sinds 25 mei weer geopend en stap voor stap alles weer aan het opstarten.

Ondanks dat de sluiting door het coronavirus totale overmacht is, snappen we dat deze situatie ook voor jou enorm vervelend is. Daarom zijn wij met het hele team samen gekomen om direct actie te ondernemen en te zorgen dat jij ook in deze uitdagende periode fit en gezond blijft! We kunnen jou het volgende aanbieden:

 

Fitsnacks.TV

We hebben ons trainingsaanbod aangepast aan de tijdelijke nieuwe situatie. Met FitSnack.TV bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, lekker te sporten. Maak je al gebruik van FitSnacks.TV?


Online groepslessen


Op onze Facebook pagina Thermae Sport vind je online groepslessen van onze instructeurs. Maar ook voedingsideeën (recepten), leuke filmpjes, weetjes & feitjes, challenges en activiteiten etc.
Kortom, alles om een gezonde levensstijl te behouden en om met elkaar in contact te blijven. Volg jij ons al?


Live groepslessen


Daarnaast zijn wij begonnen met live groepslessen op Zoom. Het rooster vind je op onze social media en op de website onder nieuws en acties. Je kunt je aanmelden via [email protected], dan ontvang je de link om mee te doen. Samen blijven we in beweging!

Je kunt je lidmaatschap blijven gebruiken, met alternatieve mogelijkheden: Fitsnacks, online groepslessen, 1 op 1 sportbegeleiding buiten en sinds kort in onze outdoor fitness.

Voor wijzigingen van je lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

Al onze leden hebben inmiddels bericht gehad over hun abonnement en de bijbehorende regeling.

Heb jij nog geen bericht van ons gehad? Stuur ons dan een mail ([email protected]) en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Wij waarderen de steun en het vertrouwen van onze leden in deze moeilijke periode en doen daarom ons uiterste best om creatieve manieren te bedenken zodat jullie in beweging kunnen blijven.

Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. Heb je al gehoord van onze compensatieregeling?

Als je toch wilt opzeggen dan kan dat met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.

Ja, we zijn bewust van dit ongemak voor onze leden daarom bieden wij op dit moment online workouts via FitSnacks.TV, online groepslessen via Facebook, live groepslessen via Zoom en persoonlijke sportbegeleiding buiten.

Verder hebben wij een compensatieregeling - voor de periode dat wij gesloten zijn -  waarmee wij onze leden tegemoet komen.

Nogmaals hopen wij hierbij op jullie vertrouwen en begrip voor deze overmachtssituatie. Wij kunnen niet wachten om straks weer voor jullie klaar te staan en aan een gezond en sterk lichaam te werken.

Om het sporten zo veilig mogelijk te houden is het van groot belang je aan de volgende voorschriften te houden:

 1. Blijf thuis als je één van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid of koorts;
 2. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts heeft (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten totdat iedereen weer volledig hersteld is;
 3. Houd de door het RIVM voorgeschreven afstanden aan. Thans 1,5 meter voor personen ouder dan 12 jaar;
 4.  Kom alleen op vooraf besproken tijden;
 5.  Kom niet eerder dan 5 minuten voor de afgesproken starttijd naar de accommodatie;
 6.  Volg altijd de aanwijzingen van de daartoe bevoegde personen op; 
 7.  Ga thuis naar het toilet, er is geen toegang tot de accommodatie;
 8.  Trek thuis je sportkleding aan; 
 9.  Graag eigen handdoek en bidon meenemen;
 10. Was voorafgaand thuis je handen met zeep, minimaal 20 seconden;
 11. Gebruik bij het inchecken de desinfecterende handgel en volg de aanwijzingen naar jouw sportvak;
 12. Douche thuis;
 13. Verlaat direct na het sporten het terrein van Thermae Son.