Thermaeson

VacaturesContact ActiesEnglish


 

Podotherapie van de Ven behandelt voet-, knie-, heup-, en rugklachten die voort kunnen komen uit het afwijkend functioneren van de voeten. De praktijkruimte bevindt zich op de eerste etage en is bereikbaar via de trap of lift. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.


Behandelmogelijkheden


Podotherapeut Berry van de Ven kent meerdere specialismen waardoor je voor meerdere soorten disciplines en behandelingen terecht kunt. Hieronder lees je welke dat zijn. 


Dry-needling

Dry-needling is een vrij nieuwe behandeling voor mensen die last hebben van de symptomen van hielspoor en peesplaatontsteking. De behandeling is gebaseerd op het behandelen van zogenaamde triggerpoints die pijn in de spieren veroorzaken. 


Podotherapeutische (sport)zolen

Podotherapie van de Ven maakt (sport)zolen op maat om voet-, knie-, heup en/of rugklachten te verminderen. Wij stellen in overleg de beste materialen samen om een optimaal draagcomfort te realiseren.

Draagt u weleens een hakje, brede werkschoenen, klompen of wandelschoenen? Geen probleem voor Podotherapie van de Ven want wij maken, in overleg, inlegzolen in welke schoen dan ook!


Kinderpodotherapie

Podotherapeut Berry van de Ven is gespecialiseerd in de kindervoet en werkt intensief samen met kinderfysiotherapeuten. De voeten van kinderen maken een snelle ontwikkeling door. Het is daarom belangrijk de voeten van uw kind goed in de gaten te houden. Kinderen kunnen op jonge leeftijd al klachten krijgen aan voeten, knieën en/of rug. Dit kan ontstaan door bijvoorbeeld een verkeerde houding, een afwijkende stand van de voeten of het dragen van verkeerde (sport)schoenen. Wij beoordelen de (sport)schoenen, geven advies en maken een digitale voet- en loopanalyse waardoor we de ontwikkeling van jouw kind goed in de gaten kunnen houden.


Medical taping

Medical tape wordt veelal gebruikt voor vermindering van pijn en zwelling. Daarnaast kan medical tape een verbetering geven van de houding en de beweging. Wanneer Medical tape is toegepast leidt dit tot verschillende positieve veranderingen zoals vermindering van pijn, verbetering van kracht en het spieruithoudingsvermogen. 


Siliconen orthese

Een siliconen orthese (teenstukje) is een hulpmiddel dat volledig op maat wordt gemaakt. Een orthese kan drukplekken en wrijving op of tussen de tenen voorkomen en verminderen. Denk bijvoorbeeld aan klauwtenen, likdoorns of scheefstand van de tenen. Afhankelijk van de klacht en stand van de tenen bepaalt de podotherapeut het materiaal en maakt het juiste model. Hierdoor ben je verzekerd van een orthese passend bij jouw klachten.Maak eenvoudig online jouw afspraak

Meer informatie of direct contact?

Kwaliteit

Kwaliteit

Podotherapie van de Ven


Kwaliteit is een groot goed. Kwalitatief goede zorg, daar draait het om binnen de praktijk. Podotherapie van de Ven is lid van de beroepsvereniging van de podotherapeuten (NVvP) en is geregistreerd bij kwaliteitsregister Paramedici. Tevens is de praktijk in bezit van een praktijkkeurmerk.