Thermaeson

Historie

Al meer dan 30 jaar is Thermae Son een begrip in de regio door het 'alles-onder-één-dak’ wellnessconcept. Naast een ruim aanbod sauna-thermenfaciliteiten beschikt Thermae Son over massage- en schoonheidssalons, een kapsalon, een kinderopvang, een sportclub, een zwembad en Brasserie 'Net even Anders', compleet met zalenverhuur.

In 1984 vertrekt de bevlogen ondernemer Wim van Santvoort naar Oostenrijk om zich te verdiepen in de wereld van wellness. Het toepassen van natuurlijke elementen en materialen is het uitgangspunt voor het onderwerp van de architect. Inmiddels is de natuur zowel binnen als buiten in het resort te ervaren. Zoals met de prachtige Thermae tuin, die omringd is met bomen en waar diverse wijntonnetjes en buitenfaciliteiten zijn gelegen. Prikkel de zintuigen; proef, voel en zie de natuur. Thermae Son is natuurlijk veelzijdig!

In maart 2012 krijgt Thermae Son een eigen straatnaam, genaamd de Thermaelaan. Een naam waar wij erg trots op zijn! Daarnaast beschikt ons wellnessresort over een waterbron. Lekker bubbelen en zwemmen in puur bronwater. Het bronwater zorgt ervoor dat de kans op huidirritatie erg klein is. Want ook natuurlijk genieten begint bij Thermae Son.

Fotos