Thermaeson

SanVino

Opening wijnkliniek

Exclusief in Nederland: SanVino wijnbehandelingen voor de huid. Met SanVino ontsluiten we de oerkracht van wijn en druiven. Dat wijn behalve lekker ook gezond is, werd inmiddels afdoende bewezen. Maar dat druiven een levensverlengende uitwerking op de huid hebben is minder bekend. De therapeutische kracht achter dit fenomeen zijn de polyphenolen die zich in de druivenpitjes bevinden. Deze krachtige antioxidanten versterken het immuunsysteem van de cellen en beschermen tegen huidverontreiniging, huidveroudering en rimpels. Reeds in de middeleeuwen werd druivenpitolie toegepast om kleine wonden of andere beschadigingen van de huid te genezen.

Goed voor de huid

Het SanVino concept bevat een assortiment huidverzorging voor ieder huidtype. Voor de behandelingen en massages worden druivenpitextract, koudgeperste druivenpitolie, druivenpitpoeder en rode wijnextract ter plaatse gemengd. Een ware wijnbelevenis! De werkzame stoffen van het wijnconcept zorgen voor een zuivere, zachte, mooie en strakke huid. Vandaag de dag weten we dat de helende werking van wijn- en druivenpitextract voor de huid wordt veroorzaakt door polyphenol. Deze sterke antioxidant versterkt het immuumsysteem van de cellen en beschermt tegen huidveroudering. Maar ook het actieve biologische bestanddeel procyanidin (OPC) zorgt voor een celbescherming vele malen groter als vitamine C. Geniet van een SanVino gelaatsbehandeling tot intensieve borstelmassage. SanVino, biedt voor iederwat wils!

Wist u dat...
bijna alle SanVino producten eetbaar zijn? Mede doordat de producten van natuurlijke basis zijn. De SanVino producten bevatten geen parabenen, minerale oliƫn en siliconen. Dompel u onder in dit prachtige geschenk van de natuur.

TIP: SanVino behandelingen en massages zijn via onze webshop te bestellen in de vorm van een cadeaubon

Fotos

SanVino arrangementen

SanVino arrangementen

Bekijk hier al onze SanVino arrangementen.

SanVino gezichtsbehandelingen

SanVino gezichtsbehandelingen

Bekijk hier al onze SanVino gezichtsbehandelingen.

SanVino massages

SanVino massages

Rustgevend en effectief. Bekijk hier al onze SanVino massages.