Thermaeson

Podotherapeut

Podotherapie van de Ven behandelt voet-, knie-, heup- en rugklachten die voort kunnen komen uit een afwijkende voetstand of looppatroon. Ook kunt u hierbij denken aan sportblessures. De behandelmogelijkheden bestaan uit het toepassen van corrigerende of beschermende technieken zoals podotherapeutische (sport)zolen, dry needling, medical taping en siliconen teenstukjes. 

Podotherapie van de Ven maakt tegenwoordig ook gebruik van echografie. Echografie is een manier om o.a. pezen, spieren en botten geheel pijnvrij in beeld te brengen. Door in de praktijk gebruik te maken van echografie is het mogelijk om de voet en enkel van binnenuit te bekijken. Op deze manier krijgen we meer informatie over de klacht in uw voet en/of enkel en kijken we samen naar de oplossingen.

Podotherapeutische behandelingen vallen buiten het eigen risico en worden gedeeltelijk of geheel vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het is mogelijk om zonder verwijzing van de arts een afspraak te maken bij Podotherapie van de Ven.

Podotherapie van de Ven is lid van de beroepsvereniging van de podotherapeuten (NVvP) en is geregistreerd bij kwaliteitsregister Paramedici. Tevens is de praktijk in bezit van een praktijkkeurmerk.

Mocht u meer informatie willen of een afspraak willen maken, neem dan contact met ons op.

Tel. 06-48695122

[email protected]

www.podotherapievandeven.nl

Fotos