Thermaeson

Osteopaat

De specialisten van osteopathie-praktijk Life is Motion richten zich op het ontdekken en behandelen van de oorzaak van jouw klachten. Osteopathie is bijzonder geschikt voor mensen van alle leeftijden met bijvoorbeeld aanhoudende spier- en gewrichtsklachten, buikpijn, hoofdpijn of terugkerende blessures. Osteopathie biedt vaak een oplossing voor klachten die jaren onoplosbaar leken

Osteopathie is een manuele onderzoeks- en behandelmethode van het bewegingsapparaat, van organen en weefsels in het lichaam. De osteopaat werkt alleen met zijn handen en gebruikt geen medicijnen of apparaten. Ben je benieuwd wat  osteopathie voor jou kan betekenen, neem dan een kijkje op de website van Life is Motion.

Annabel Bonten-Jennissen en Mayra van Bijlevelt zijn beiden afgestudeerd als fysiotherapeut en osteopaat. Specialisaties binnen deze praktijk zijn het behandelen van sportgerelateerde klachten, klachten tijdens en rondom de zwangerschap,  het behandelen van gynaecologische klachten, het behandelen van baby's en kinderen en het toepassen van de ‘Hendrixx Methode ’: een therapievorm inzetbaar bij kinderen met gedragsproblematiek. 


De specialisten van Life is Motion adviseren je graag in een persoonlijk gesprek.
[email protected] | 06-23646661
www.osteopathie-lifeismotion.nl


Erkend door zorgverzekeraars. Informeer naar de mogelijkheden.
Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO)
en het Nederlandse Register voor Osteopathie (NRO)