Thermaeson

Fysiotherapeut

Voor fysiotherapie kun je zonder verwijsbrief van de huisarts een afspraak maken. De behandeling van de (sport)fysiotherapeut is gericht op het voorkomen, verminderen of opheffen van stoornissen en beperkingen van het bewegingsapparaat.

Het Paramedisch Centrum te Son en Breugel staat bekend als een betrouwbare en betrokken praktijk, waar de cliënt centraal staat. Daarnaast denken onze fysiotherapeuten in oplossingen en indien nodig werken we daarvoor samen met andere disciplines zoals podotherapie, osteopathie, chiropractie en een voedingscoach. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Het Paramedisch Centrum.

Fysiotherapeuten Iza Rooijakkers en Thomas van Genugten zijn respectievelijk gespecialiseerd in oedeemtherapie, bindweefselmassage, looptraining en begeleiding, het behandelen van chronische spier- en peesklachten, triggerpointtherapie, ultrageluidstherapie, het geven van diverse beweeg- en trainingsprogramma’s, medische fitness (individueel en in groepsverband), rugscholing en core-stabilitytraining. 


De specialisten van het Paramedisch Centrum adviseren je graag in een persoonlijk gesprek.
[email protected] | 06-28481321
www.pmceindhoven.nl


Erkend door zorgverzekeraars. Informeer naar de mogelijkheden.
Ingeschreven bij het KNGF en Lid NAHfysionetzob