Thermaeson

FOOD & YOU

VOEDINGSCOACH

Wil je op een gezonde manier met voeding, je gewicht of je gezondheid aan de slag? Dan ben je bij FOOD & You aan het juiste adres! De begeleiding door Kim Noten en haar team is heel persoonlijk. Je kunt gewoon normaal blijven eten op een manier die bij jouw thuis-, werk- en gezondheidssituatie past. Geen poeders, pillen of ingewikkelde diëten; het uitgangspunt is altijd verbetering van je gezondheid, zodat je weer lekker in je vel komt te zitten en minder klachten ervaart.


Je betaalt de programmakosten niet meteen vooraf, maar je betaalt per consult. De afspraken worden vooraf en in overleg ingepland en je kunt tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Alle programma’s die FOOD & YOU aanbiedt zijn de vinden op hun eigen website. De consulten kunnen in sommige gevallen vergoed worden via de aanvullende pakketten van de meeste zorgverzekeraars.

Kim Noten en haar collega’s zijn minimaal HBO-bachelor opgeleid en hebben specialisaties op het gebied van afvallen, voedingsadvies, fit met voeding, ontzuren, emotie-eten en sportvoeding. De praktijk van FOOD & YOU is al vier keer uitgeroepen tot Eindhoven’s Beste Voedingscoach en is bekend van Omroep Brabant TV en de sapjes van de DJ’s van 3FM Serious Request (Het Glazen Huis).


De specialisten van FOOD & YOU adviseren je graag in een persoonlijk gesprek.
[email protected] | 0499-760765
www.foodandyou.nl

Erkend door zorgverzekeraars. Informeer naar de mogelijkheden.