Thermaeson

Zakelijk

Prettig zakendoen doet u bij Brasserie Net even Anders. In de bosrijke omgeving van Son en Breugel kunt u optimaal vergaderen in een van de zalen. Onze multifunctionele vergaderzalen en vergaderruimten zijn bij uitstek geschikt voor meetings, vergaderingen, presentaties, borrels, diners, recepties en workshops. Onze zaalcapaciteit is uit te breiden tot maar liefst 350 personen. Brasserie Net even Anders is centraal gelegen in de regio Eindhoven en uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.


Fotos

Thermae Son biedt bij de zalenhuur:
- Gratis gebruik van Wi-Fi
- Gastvrij horecapersoneel
- Diverse ruime zalen met buitenterras of dakterras
- Ruime openingstijden van 07.30 - 24.00 uur
- Gratis en voldoende parkeergelegenheid

Thermae Son biedt u de mogelijkheid tot voordelig vergaderen met onze verschillende typen vergaderarrangementen en/of een offerte op maat, aan te vragen via [email protected] of 0499-476383. Het gebruik van de zalen is inclusief schrijfwaren, Wi-Fi en een flip-over met stiften.

Onderstaande zalen zijn te combineren voor grotere groepen.

Zalen
Buitenruimte
SonseBergen   
Terras en eventueel buitenveld
PuurNatuur
Terras en eventueel buitenveld
Lounge
Dakterras met loungeset
Brasserie
Terras en eventueel buitenveld


Elk vergaderarrangement is uit te breiden met een heerlijke lunch of diner. Wij bieden u dan ook graag een arrangement op maat aan. U kunt uw vergadering of meeting ook combineren met een business break. Hierbij kunt u denken aan een yoga-break, beauty-workshop, spinning try-out of sportieve bootcamp in de omliggende natuur. Ontdek de mogelijkheden van onze in- en outdoor activiteiten. Alles is bespreekbaar!


Voor gebruik van de zalen stellen wij graag een persoonlijke offerte voor u op. Wij zijn bereikbaar via email ([email protected]). Indien u meer informatie wenst, zijn wij te bereiken op 0499-476383.