Thermaeson

Lunch & Dinerkaart

Lunch (12:00-17:00)

Soepen

Soep van de dag
Informeer bij onze bediening
€ 6,25
Franse uiensoep
€ 6,25
Pompoensoep
€ 6,25
Tomatensoep met ballekes
Kan ook vegetarisch € 6,25
Romige kreeftensoep

€ 8,00

Croques

Wit of bruin brood, inclusief salade en garnituur

Croque Monsieur
Uit de oven, met ham, kaas, béchamelsaus en Parmezaan
€ 5,50
Croque Madame
Uit de oven, met ham, kaas, tomaat, béchamelsaus, Parmezaan en spiegelei
€ 6,00
Croque Hawaï
Uit de oven, met ham, kaas en ananas
€ 6,00
Croque Brie
Met brie, honing en walnoot
€ 6,50

Sandwiches

Wit of bruin brood, inclusief salade en garnituur

Clubsandwich kip
Met kippendij, krokante serranoham en ei € 9,25
Clubsandwich zalm
Met gerookte zalm, rode ui, ei en citroenmayonaise € 9,25
Clubsandwich pastrami Met pastrami, kaas, mosterd, rode ui en augurk € 9,25


Nederlandse klassiekers

Wit of bruin brood, inclusief salade en garnituur

Boerenomelet
Met verse groenten, champignons, ham, kaas en boerenbrood
€ 9,25
12-uurtje Soep, spiegelei, ham, kaas, kroket en boerenbrood € 9,00
Uitsmijter
Uitsmijter van 3 eieren, met ham, kaas en boerenbrood
€ 9,00
Duo van kroketten
Een tweetal Van Dobben rundvleeskroketten met boerenbrood
€ 8,00

Salades

Carpaccio
Met rucola, pijnboompitten en truffelmayonaise
€ 11,50
Pompoen

Met geroosterde pompoen, verse geitenkaas, pompoenpitten en honing-mosterddressing


€ 13,50
Peer

Met warme peer, serranoham, roquefort en walnoot

€ 13,50
Salade Net even Anders
Met gerookte zalm, krokante Serranoham en scampi
€ 15,50
Salade Bizarre
Met kippendij, kerrie, soja, pijnboompitten en aardbeiendressing € 14,50




Diner (vanaf 17:00)

Verrassingsmenu

Laat u verrassen door de Bourgondisch/Belgische keuken! Ons keukenteam serveert u onze specialiteiten.

3 gangen voor - hoofd - na € 31,50 p.p.
4 gangen voor - soep - hoofd- na € 34,50 p.p.


Maaltijdplan 'Net even Anders'

Soep, serranoham, Vlaams stoofvlees, bitterbal, zalm, gamba’s, assortiment kazen, en diverse gerechtjes van het seizoen. Geserveerd met salade, brood of friet.

€17,50 per persoon
Vanaf 2 personen te bestellen

Menu voor de mini-fijnproevers

3 gangen Tomaten soep met ballekes
Hoofdgerecht met keuze uit frikandel / kipnuggets / kip / biefstukje, gereserveerd met frietjes en appelmoes
Kinderijsje
€ 12,50


Soepen en voorgerechten

Soep van de dag
Informeer bij onze bediening
€ 6,25
Pompoensoep

€ 6,25
Franse uiensoep

€ 6,25
Tomatensoep met ballekes
Kan ook vegetarisch
€ 6,25
Romige kreeftensoep

€ 8,00
Oesters
3 stuks, met citroen, frambozenazijn en sjalot
€ 7,50
Escargots
6 stuks, met kruidenboter en knoflookboter
€ 9,00
Carpaccio
Met pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise
€ 11,50
Garnalenkroket(ten)
Met citroen
€ 9,50
Gamba Pil Pil
6 stuks
€ 11,00
Pastrami
Met cranberry, appel, mosterd en aardappelsalade
€ 10,50
3 bereidingen van zalm
Gerookt, gemarineerd en tartaar, met piccalilly en rode biet
€ 12,00
Gebakken eendenlever
Met peperkoek, pompoen en portsiroop
€ 14,50
Salade Net even Anders

Met gerookte zalm, krokante serranoham en scampi

€ 13,50


Hoofdgerechten

Groentelasagne Met zoete aardappel en mozzarella € 15,50
Roodbaars Met kruidenkorst en beurre blanc € 16,00
Heekfilet Met scampi en kreeftensaus € 15,50
Vlaams stoofvlees Bereid met La Trappe € 15,50
Gegrilde kalfsentrecôte
Met saus naar keuze (peper, champignon, port of bearnaise) € 17,50
Diamanthaas Met saus naar keuze (peper, champignon, port of bearnaise)
€ 16,50
Eendenborst Met sinaasappelsaus
Met gebakken eendenlever + € 5,00
€ 18,50


Klassiekers

Tournedos van Belgisch witblauw
Met saus naar keuze (peper, champignon, port of bearnaise)
Met gebakken eendenlever +€ 5,00
€ 26,00
Zeetong
À la meunière gebakken
€ 27,50



Desserts

Chocolademousse van Bomma

€ 6,50
Dame blanche
€ 6,50
Trio van sorbetijs met fruit
€ 6,50
Crumble van peer, kaneel, rozijnen
€ 6,50
Parfait van mandarijn
€ 6,50
Kaasplank 4 verschillende soorten kaas € 10,50
Dessert 'Net even Anders' Plank met verschillende lekkernijen € 9,50


Een uitgebreider overzicht kun je inzien door op onderstaande link te klikken:

Klik hier om de PDF te bekijken