Soep van de dag | Informeer bij onze bediening | € 6,25 |
Franse uiensoep |
|
€ 6,25 |
Pompoensoep |
|
€ 6,25 |
Tomatensoep met ballekes | Kan ook vegetarisch | € 6,25 |
Romige kreeftensoep |
|
€ 8,00 |
Wit of bruin brood, inclusief salade en garnituur
Croque Monsieur | Uit de oven, met ham, kaas, béchamelsaus en Parmezaan | € 5,50 |
Croque Madame | Uit de oven, met ham, kaas, tomaat, béchamelsaus, Parmezaan en spiegelei | € 6,00 |
Croque Hawaï | Uit de oven, met ham, kaas en ananas | € 6,00 |
Croque Brie | Met brie, honing en walnoot | € 6,50 |
Wit of bruin brood, inclusief salade en garnituur
Clubsandwich kip | Met kippendij, krokante serranoham en ei | € 9,25 |
Clubsandwich zalm | Met gerookte zalm, rode ui, ei en citroenmayonaise | € 9,25 |
Clubsandwich pastrami | Met pastrami, kaas, mosterd, rode ui en augurk | € 9,25 |
Wit of bruin brood, inclusief salade en garnituur
Boerenomelet | Met verse groenten, champignons, ham, kaas en boerenbrood | € 9,25 |
12-uurtje | Soep, spiegelei, ham, kaas, kroket en boerenbrood | € 9,00 |
Uitsmijter | Uitsmijter van 3 eieren, met ham, kaas en boerenbrood | € 9,00 |
Duo van kroketten | Een tweetal Van Dobben rundvleeskroketten met boerenbrood | € 8,00 |
Carpaccio | Met rucola, pijnboompitten en truffelmayonaise | € 11,50 |
Pompoen |
Met geroosterde pompoen, verse geitenkaas, pompoenpitten en honing-mosterddressing
|
€ 13,50 |
Peer |
Met warme peer, serranoham, roquefort en walnoot |
€ 13,50 |
Salade Net even Anders | Met gerookte zalm, krokante Serranoham en scampi | € 15,50 |
Salade Bizarre | Met kippendij, kerrie, soja, pijnboompitten en aardbeiendressing | € 14,50 |
Laat u verrassen door de Bourgondisch/Belgische keuken! Ons keukenteam serveert u onze specialiteiten.
3 gangen | voor - hoofd - na | € 31,50 p.p. |
4 gangen | voor - soep - hoofd- na | € 34,50 p.p. |
Soep, serranoham, Vlaams stoofvlees, bitterbal, zalm, gamba’s, assortiment kazen, en diverse gerechtjes van het seizoen. Geserveerd met salade, brood of friet.
€17,50 per persoon
Vanaf 2 personen te bestellen
3 gangen | Tomaten soep met ballekes
Hoofdgerecht met keuze uit frikandel / kipnuggets / kip / biefstukje, gereserveerd met frietjes en appelmoes Kinderijsje |
€ 12,50 |
Soep van de dag
|
Informeer bij onze bediening
|
€ 6,25
|
Pompoensoep
|
|
€ 6,25
|
Franse uiensoep |
|
€ 6,25
|
Tomatensoep met ballekes
|
Kan ook vegetarisch
|
€ 6,25
|
Romige kreeftensoep
|
|
€ 8,00
|
Oesters
|
3 stuks, met citroen, frambozenazijn en sjalot
|
€ 7,50
|
Escargots
|
6 stuks, met kruidenboter en knoflookboter
|
€ 9,00
|
Carpaccio
|
Met pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise
|
€ 11,50
|
Garnalenkroket(ten)
|
Met citroen
|
€ 9,50
|
Gamba Pil Pil
|
6 stuks
|
€ 11,00
|
Pastrami |
Met cranberry, appel, mosterd en aardappelsalade
|
€ 10,50
|
3 bereidingen van zalm
|
Gerookt, gemarineerd en tartaar, met piccalilly en rode biet
|
€ 12,00
|
Gebakken eendenlever |
Met peperkoek, pompoen en portsiroop
|
€ 14,50
|
Salade Net even Anders
|
Met gerookte zalm, krokante serranoham en scampi |
€ 13,50
|
Groentelasagne | Met zoete aardappel en mozzarella | € 15,50 |
Roodbaars | Met kruidenkorst en beurre blanc | € 16,00 |
Heekfilet | Met scampi en kreeftensaus | € 15,50 |
Vlaams stoofvlees | Bereid met La Trappe | € 15,50 |
Gegrilde kalfsentrecôte | Met saus naar keuze (peper, champignon, port of bearnaise) | € 17,50 |
Diamanthaas | Met saus naar keuze (peper, champignon, port of bearnaise) | € 16,50 |
Eendenborst | Met sinaasappelsaus
Met gebakken eendenlever + € 5,00 |
€ 18,50 |
Klassiekers
Tournedos van Belgisch witblauw
|
Met saus naar keuze (peper, champignon, port of bearnaise)
Met gebakken eendenlever +€ 5,00 |
€ 26,00
|
Zeetong
|
À la meunière gebakken
|
€ 27,50
|
Chocolademousse van Bomma
|
|
€ 6,50
|
Dame blanche |
|
€ 6,50 |
Trio van sorbetijs met fruit |
|
€ 6,50 |
Crumble van peer, kaneel, rozijnen |
|
€ 6,50 |
Parfait van mandarijn |
|
€ 6,50 |
Kaasplank | 4 verschillende soorten kaas | € 10,50 |
Dessert 'Net even Anders' | Plank met verschillende lekkernijen | € 9,50 |
Een uitgebreider overzicht kun je inzien door op onderstaande link te klikken:
Klik hier om de PDF te bekijken