Thermaeson

Aanschuiftafel

Heerlijke maaltijden!

De aanschuiftafel is een initiatief van Brasserie Net even Anders waarbij u van maandag tot en met vrijdag kunt ‘aanschuiven’ in onze brasserie. Onze chefkok stelt iedere week een menu samen met heerlijke en gezonde maaltijden, bereid met verse streekproducten.

Aanschuiftafel-tarieven

Alleen hoofdgerecht
€ 10,00
Soep + hoofdgerecht
€ 12,00
Hoofdgerecht + nagerecht
€ 12,00
Soep, hoofd- en nagerecht
€ 13,50


Geldig van maandag t/m vrijdag.

Uiterraard kun je na 17.45 gerechten bestellen van de à la carte menukaart

Aanschuiftafel november

Maandag

Soep: Uiensoep
Vleesgerecht: Cordon bleu met broccoli en gebakken krieltjes
Visgerecht: Visburger met broccoli en gebakken krieltjes
Dessert: Chocoladecake met chocoladeijs


Dinsdag 

Soep: Pompoensoep
Vleesgerecht: Tortilla met gehakt, bonen en avocado
Visgerecht: Tortilla met zalm, bonen en avocado
Dessert: Meloenijs met gemarineerde meloen


Woensdag

Soep: Courgettesoep
Vleesgerecht: Pasta penne met tomatensaus en bacon
Visgerecht: Pasta penne met garnalen en roomsaus
Dessert: Parfait van mandarijn


Donderdag

Soep: Bloemkoolsoep
Vleesgerecht: Boerenkoolstamppot met rookworst
Visgerecht: Boerenkoolstamppot met een visrolletje
Dessert: Tarte tatin


Vrijdag

Soep: Champignonsoep
Vleesgerecht: Gegrilde biefstuk met friet en sla
Visgerecht: Gegrilde heekfilet met friet en sla
Dessert: Abrikoos-mascarponeijs


Aanschuiftafel december

Maandag

Soep: Kerriesoep
Hoofdgerecht vlees: Speklappen met aardappelpuree en piccalilly
Hoofdgerecht vis: Koolvis met aardappelpuree en piccalilly
Dessert: Aardbeienparfait


Dinsdag

Soep: Runderbouillon
Hoofdgerecht vlees: Bloemkoolschotel met hamblokjes
Hoofdgerecht vis: Bloemkoolschotel met gerookte zalm
Dessert: Broodpudding met vanilleijs


Woensdag

Soep: Kervelsoep
Hoofdgerecht vlees: Sparerib met aardappelkroketjes en salade
Hoofdgerecht vis: Visspies met aardappelkroketjes en salade
Dessert: Witte chocolademousse


Donderdag

Soep: Wortelsoep
Hoofdgerecht vlees: Nasi met kip
Hoofdgerecht vis: Nasi met garnalen
Dessert: Citroensorbet


Vrijdag

Soep: Paprikasoep
Hoofdgerecht vlees: Braadworst met rauwkostsalade en friet
Hoofdgerecht vis: Kibbeling met rauwkostsalade en friet
Dessert: Brownie met ijs en slagroom