De aanschuiftafel is een initiatief van Brasserie Net even Anders waarbij u van maandag tot en met vrijdag kunt ‘aanschuiven’ in onze brasserie. Vanaf 16.00 tot 17.45 uur.
Onze chefkok stelt iedere maand een menu samen met heerlijke en gezonde maaltijden, bereid met verse streekproducten.
Aanschuiftafel-tarieven
Alleen hoofdgerecht |
|
€ 10,00 |
Soep + hoofdgerecht |
|
€ 12,00 |
Hoofdgerecht + nagerecht |
|
€ 12,00 |
Soep, hoofd- en nagerecht |
|
€ 13,50 |
Geldig van maandag t/m vrijdag.
Uiteraard kunt u na 17.45 gerechten bestellen van de à la carte menukaart.
Maandag
Soep Zoete aardappelsoep
Hoofdgerecht vlees Kippenragout met een pasteitje
Hoofdgerecht vis Visragout met een pasteitje
Dessert Yoghurt bavarois
Dinsdag
Soep Preisoep
Hoofdgerecht vlees Notenrijst met groenten en stoofvlees
Hoofdgerecht vis Notenrijst met groenten en garnalen
Dessert Gemarineerde mandarijn met sorbetijs
Woensdag
Soep Champignonsoep
Hoofdgerecht vlees Schnitzel met seizoensgroenten en aardappelkroketten
Hoofdgerecht vis Zalmfilet met seizoensgroenten en aardappelkroketten
Dessert Koffieparfait
Donderdag
Soep Runderbouillon
Hoofdgerecht vlees Rucolastamp met een boomstammetje
Hoofdgerecht vis Rucolastamp met makreel
Dessert Appelcake met vanille ijs
Vrijdag
Soep Kervelsoep
Hoofdgerecht vlees Biefstuk met frites en lentesalade
Hoofdgerecht vis Lengfilet met frites en lentesalade
Dessert Ijstaart