In-/ Outdoor uitjes

Kanoën op de Dommel arrangement
vanaf € 17.00 per persoon - personen in overleg - uitbreiding mogelijk
Een uitdagend en avontuurlijk uitje. Al peddeld door het Brabantse laaglandvallei is het genieten van de ongerepte natuur en de uitgestrekte weilanden. Na een leuke kanotocht kunt u lekker eten en drinken in bij Brasserie Net even Anders. Van een gezellige BBQ tot een 3-gangen Keuzemenu. Een uitje geheel naar uw wens. De 2,5 uur tocht (9 km.) in een 2-persoonskajak zal beginnen vanuit Son en Breugel. Een geweldig leuk uit voor met familie, vrienden of collega's Reserveren.

 • Ontvangst met kop koffie/thee en gebak
 • Kanotocht op de Dommel (2,5 uur)
 • Bij te boeken: BBQ € 19.00 per persoon, 3-gangen Keuzemenu € 24.00 of anders


Workshop Clarins en High Tea 
€ 44.95 per persoon - vanaf 6 personen - uitbreiding mogelijk
Een leuk ontspannen meiden dagje uit? Gezellig tutten en genieten van zoete & hartige hapjes? Dat kan! Met eigen gezelschap geniet u in de Thermae lounge met dakterras van een workshop Clarins (beauty/ visagie/ make-up) en een voortreffelijke 3-gangen High Tea. Reserveren.

 • 3-gangen High-Tea (2-2,5 uur) : soepje in wijnglas vooraf, 7 zoete hapjes gevolgd door 7 hartige hapjes. Geheel in thema en geserveerd op etageres. Inclusief onbeperkt koffie/thee/ijswater. 
 • Clarins workshop (circa 1 uur): over beauty, visagie en make-up

Outdoor-sportclinic & Food
€ 29.95 per persoon - vanaf 8 personen - uitbreiding mogelijk
Een uitdagend, sportief en leuk uitje omgeven door mooie natuur in de outdoor-tuin van Thermae Sport of natuurgebied de Sonse Bergen. Puur ontspanning en inspanning. Na de sportieve bootcamp een goede hap eten waar je ook "kracht" uithaalt in een fijne omgeving met je eigen gezelschap. Reserveren.

 • Outdoor-sportclinic 45 minuten. Poweroefeningen en leuke teamspelletjes zorgen voor een plezierige dag. Uitgevoerd door: enthousiaste en ervaren outdoor-sportinstructeur.
 • 100% Hamburger Thermae Son of kipsaté met atjar en kroepoek of slibtong gebakken in roomboter. Inclusief een consumptie (frisdrank/huiswijn/bier)


Beauty, Tacoyo en High Tea
€ 36.00 per persoon - vanaf 8 personen - uitbreiding mogelijk

Tacoyo voor een ontspannende body work-out. Tacoyo combineert als enige in Nederland fitness, Pilatus, body pump en core training met yoga, ademhaling en relaxatie. Met eigen gezelschap geniet u in de Thermae lounge met dakterras van de 3-gangen High Tea en de mini-handbehandeling. Reserveren.

 • Tacoyo (75 minuten): een body, mind en soul sessie. Tacoyo combineert op een leuke wijze inspanning met diepe ontspanning. Uitgevoerd door: enthousiaste en ervaren Tacoyo-instructeur.
 • 3-gangen High-Tea (2-2,5 uur) : soepje in wijnglas vooraf, 7 zoete hapjes gevolgd door 7 hartige hapjes. Geheel in thema en geserveerd op etageres. Inclusief onbeperkt koffie/thee/ijswater.
 • Een mini-handbehandeling (v.a. 5 minuten) gericht op verwennerij en verzorging, uitgevoerd door een schoonheidsspecialiste. Voor zachte en stralende handen. 


Wellness en Bavaria Biertour (voor hem & haar)
 75.00 per persoon - personen in overleg - uitbreiding mogelijk

Proost, op uw gezondheid! Bier is meer dan een enkel de goudgele rakker, het is ook erg voedzaam voor uw huid. Tijdens het wellnessonderdeel is het mogelijk een Rosé bierpakking (haar) of een oliemassage met bier (hem) te ervaren. En wat te denken van een professionele tourguide in de Bavaria Bouwerij? Een aanrader! Daarnaast hebben wij voor u een tafel gereserveerd en geniet u van een heerlijk 3-gangen keuzemenu. Reserveren.

 • Ontvangst met koffie/thee en gebak
 • Rosé bierpakking (25 minuten), waarbij de pakking rijk is aan hop-extract voor een stralende huid of oliemassage (25 minuten) met bier die de huid voedt en zorgt voor ontspanning
 • Tijdens de Bavaria Bierbrouwerij tour bezoekt u gewapend met een proefglas de Bavaria Bierbrouwerij in Lieshout en zult u proeven, horen, ruiken en voelen... een ware bierbelevenis. Inclusief Bavaria Pilsener en bitterballen.
 • Een 3-gangen keuzemenu, met voor ieder wat wils


Overige uitjes:

Kanoën op de Dommel
Team-Bootcamp uitje
Beleef Azië sushi-arrangement
SanVino arrangement
en meer!