Thermaeson

Brasserie | tijdelijk gesloten 

Naast de Brasserie is er in het saunacomplex nog een thermen restaurant, deze is op dit moment ook tijdelijk gesloten i.v.m. de aangescherpte maatregelen.De sfeervolle Brasserie 'Net even Anders', gelegen naast Thermae Son, staat garant voor bourgondisch genieten. Met veel zorg bereidt onze chef-kok gerechten die zijn samengesteld uit producten van betrokken leveranciers met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze brasserie nodigt uit om spontaan binnen te wandelen, maar als je verzekerd wilt zijn van een tafeltje is reserveren uiteraard mogelijk. Bij mooi weer is ons terras geopend en kun je ook hier smullen van de kookkunsten van onze chef of genieten in de zon van een drankje. Middenin de natuur, omringd door de Sonse Bergen.


Nieuws en acties

Geen acties gevonden
Bourgondisch genieten

Bourgondisch genieten

Bij Brasserie 'Net even Anders' kun je terecht voor bourgondisch, Belgisch tafelen in een rustiek interieur. Je hebt de keus uit zorgvuldig geselecteerde gerechten, samengesteld met verse ingrediënten en met verschillende kooktechnieken bereidt. In de zalen naast de brasserie kun je tevens terecht voor geheel verzorgde feesten en partijen. 

Fietscafé Son

Fietscafé

In de bossen bij Son en Breugel is het heerlijk fietsen. Langs de Dommel en meanderende aftakkingen, en door heuvelachtig natuurgebied vol eiken, grove dennen en sparren. Aan deze mooie route ligt Brasserie Net even anders, een sfeervol plekje dat deel uitmaakt van een groot wellness-complex in de bossen. Neem plaats op het terras en geniet van met liefde bereide gerechten en gastvrije Brabantse service. Een ideale uitvalsbasis dus voor een wandeling of fietstocht, zeker als je deze combineert met een dagje wellness.

Aanschuiftafel Brasserie Son

Aanschuiftafel

Naast bourgondisch genieten kun je ook van maandag t/m vrijdag tussen 16.00 en 17.45 uur plaatsnemen aan de aanschuiftafel. Voor deze gezamenlijke manier van tafelen stelt onze chef-kok iedere maand een ander menu samen. Er is de keuze uit een voorgerecht, een hoofdgerecht met vis of vlees en een dessert. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten, aardappeltjes, rijst of pasta.