Thermaeson

Brasserie

De sfeervolle Brasserie 'Net even Anders', gelegen naast Thermae Son, staat garant voor bourgondisch genieten. Met veel zorg bereidt onze chef-kok gerechten die zijn samengesteld uit producten van betrokken leveranciers met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze brasserie nodigt uit om spontaan binnen te wandelen, maar als je verzekerd wilt zijn van een tafeltje is reserveren uiteraard mogelijk. Bij mooi weer is ons terras geopend en kun je ook hier smullen van de kookkunsten van onze chef of genieten in de zon van een drankje. Middenin de natuur, omringd door de Sonse Bergen.

Reserveer nu

Je bent meer dan welkom in onze brasserie! Reserveren is niet verplicht,
maar wel aan te bevelen als je zeker wilt zijn van een plekje.
Reserveren kan zowel telefonisch als via ons reserveringssysteem hieronder.


Bourgondisch genieten

Bourgondisch genieten

Bij Brasserie 'Net even Anders' kun je terecht voor bourgondisch, Belgisch tafelen in een rustiek interieur. Je hebt de keus uit zorgvuldig geselecteerde gerechten, samengesteld met verse ingrediĆ«nten en met verschillende kooktechnieken bereidt. In de zalen naast de brasserie kun je tevens terecht voor geheel verzorgde feesten en partijen. 

Valentijnsplateau

Valentijnsmenu

Liefde is ... samen dineren bij Brasserie 'Net even anders'.

Vier Valentijnsdag met ons exclusieve Valentijnsmenu: een shared dining seafood plateau met daarbij een feestelijke prosecco geserveerd. Ter afsluiting een Ruby Chocolade dessert en een klein presentje om de avond compleet te maken.

Aanschuiftafel Brasserie Son

Aanschuiftafel

Naast bourgondisch genieten kun je ook van maandag t/m vrijdag tussen 16.00 en 17.45 uur plaatsnemen aan de aanschuiftafel. Voor deze gezamenlijke manier van tafelen stelt onze chef-kok iedere week een ander menu samen. Er is de keuze uit een voorgerecht, een hoofdgerecht met vis of vlees en een dessert. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten, aardappeltjes, rijst of pasta.


High Tea