Thermaeson

Clarins massages

Duur: 50 minuten   

Clarins massages

Clarins gezichtsmassage
Stimulerend en ontspannend. De Clarins gezichtsmassage bevat een ontspannende gelaat-, hals- en decolletémassage. Het gelaat op ontspannende en stimulerende wijze masseren. De Clarins gezichtsmassage wordt uitgevoerd door een gediplomeerde en ervaren Clarins schoonheidsspecialiste. Voor twee personen zijn de Clarins gezichtsbehandelingen ook in de Clarins DUO salon mogelijk.

Duur: 25 minuten
Prijs: € 35,00

Clarins bodymassage
Voor een stralend zachte huid. U goed voelen dankzij de werking van planten tijdens de Clarins bodymassage. Ervaar een verkwikkend gevoel en geniet van de heerlijke geur van planten. Een stevige massage van het totale lichaam met als doel afslanken, verstevigen of hydrateren. De Clarins bodymassage wordt uitgevoerd door een gediplomeerde en ervaren Clarins schoonheidsspecialiste en is alleen mogelijk voor dames.

Duur: 50 minuten 
Prijs: € 62,00  

Clarins stress relieve massage
Een massage die zacht strelend is en ontspannende massagetechnieken bevat. Een oase aan heerlijke natuurrijke geuren laten lichaam en geest volledig tot rust komen. De huid voelt na de massage fluweelzacht aan. De Clarins stress relieve massage wordt uitgevoerd door een gediplomeerde en ervaren Clarins schoonheidsspecialiste en is alleen mogelijk voor dames.

Duur: 50 minuten 
Prijs: € 59,00       


Reserveren