Clarins behandeling

Clarins, is een top beautymerk op wereldniveau, die de magische ontmoeting tussen plant en hand tot stand weet te brengen. Mooier worden met behulp van planten! Elke dag geeft Clarins vrouwen het beste van de natuur. De laboratoria van Clarins halen hun favoriete werkzame stoffen uit planten. Zo zijn de onderzoekers van Clarins al 50 jaar de plantenexperts voor uw schoonheid. Zij hebben krachtige anti-oxidanten ontdekt in de bessen van het struikje kraaiheide en de akkerkool plant met antivervuilingseigenschappen. Clarins producten bestaan ook banana extracts, macadamia oil, curcuma en quince extract om de huid onder andere te beschermen, koesteren en voeden. Clarins, voor een stralend mooie huid voor veraf en dichtbij.

Ontvang standaard 10% of 20% korting op Clarins producten bij Thermae Son.

De Clarins schoonheidsspecialistes van Thermae Son werken al bijna 25 jaar met Clarins producten. Door middel van herhalingscursussen zijn zij bevoegd Clarins behandelingen te verzorgen. Het samengaan van producten met een zeldzame werkzaamheid in combinatie met de meest perfecte aanbrengmethoden zorgen samen met een persoonlijk dialoog voor het beste resultaat en een stralend mooie huid. 

De Clarins behandelingen zijn mogelijk met of zonder saunabezoek en dienen vooraf gereserveerd te worden. In onderstaande tekst staat een weekend arrangement benoemd. TIP: in de vorm van een cadeaubon kunt u in de webshop een Clarins behandeling bestellen.
Clarins, met een liefde voor schoonheid! 

Wij verwelkomen u graag!

de Clarins schoonheidsspecialistes