Thermaeson

Nieuw seizoen: Hatha Raja Yoga

Neem één uur per week de tijd en ervaar!

“We leven in een tijd waarin veel van ons verwacht wordt; op het werk, in het verkeer en in onze vrije tijd. We vragen veel van ons lichaam en zijn steeds meer in ons hoofd bezig. Klachten als oververmoeidheid, stress, hoofdpijn, rug- of nekklachten, hart- en vaatziekten en slapeloosheid komen dan ook steeds vaker voor.

Door Hatha-Raja Yoga leer je onder mijn professionele begeleiding technieken die je kunt gebruiken in je dagelijkse leven. De yogahoudingen, ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen en meditatie zorgen ervoor dat je je grenzen leert kennen en hier op een goede manier mee om kunt gaan. Je leert jezelf, je ware ‘ikje’ weer kennen.

De yoga-oefeningen hebben zowel fysiek, moreel, mentaal als emotioneel werking op het lichaam. Yoga betekent vereniging, het verenigen van lichaam en geest waardoor je weer in balans komt. Je hoeft jezelf niet in allerlei ingewikkelde knopen te leggen of lenig te zijn. Integendeel, yoga is voor iedereen, yoga houdt je soepel en ontwart juist je knopen.”

Namasté, 
je yoga-instructrice
Jolita Nijdam

Er is nog mogelijkheid om de les te volgen op de woensdagavond om 20.45 uur
10x Hatha Raja Yoga-kaart voor € 95.00.
Inschrijven voor een gratis proefles kan via [email protected]