Simone
Weer een ontspannen dag gehad. Relaxed, fijne sauna, lekker eten en goede bediening. Bij een dieet geen probleem om dit aan te passen.

► Laat ook een bericht achter

Reservering

Gegevens

 
*
*
*
*

Reservering

 
 

Overige informatie

 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
U ontvangt per e-mail binnen 3 dagen een bevestiging per e-mail. Indien u dan als nog geen e-mail ontvangen heeft verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Als u op de dag zelf of één dag daarna een behandeling zou willen reserveren verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen, want dan kunnen wij u niet garanderen dat de aanvraag op tijd verwerkt wordt.

Make-up & Visagie uitje!

Zin in een leuk dagje uit met vriendinnen? Ontvang advies van een Clarins specialist. Hoe stem je make-up af op je kleding? Wil je een klassieke look uitstralen of liever natural? Een lekker dagje tutten compleet met innerlijke verwennerij!

Zwem-ABC van meer kwaliteit

Het Nationaal Platform Zwembaden NRZ maakt in juli 2014 bekend wildgroei onder aanbieders van het Zwem-ABC tegen te willen gaan met een officieel certificaat. Het “Licentie Zwem-ABC” met nieuwe kwaliteitscriteria voor de ABC-zwemlesaanbieder. Hiermee tilt het kennisinstituut van de zwembranche het Zwem-ABC naar een hoger niveau. Aanbieders die voor 1 januari 2018 niet aan de criteria voldoen zullen geen Zwem-ABC lessen meer mogen verzorgen.

cadeaubon
reserveer nu