Simone
Weer een ontspannen dag gehad. Relaxed, fijne sauna, lekker eten en goede bediening. Bij een dieet geen probleem om dit aan te passen.

► Laat ook een bericht achter

Kinderopvang

Tijdens uw bezoek aan het sportcentrum, het zwembad of het saunacomplex van Thermae Son is uw kind van harte welkom in de Ukkie Pukkie club (kinderopvang). Onder professionele begeleiding vermaken de kinderen zich met spelletjes, knutselen, films kijken, tekenen en schilderen.

De Ukkie Pukkie club is zes dagen in de week geopend van maandag t/m vrijdag van 08.45 - 12.30 uur. Op zaterdag van 08.45 - 12.00 uur en op zondag is de Ukkie Pukkie club gesloten. Op de feestdagen: 1ste en 2de Paasdag, Koninginnedag, Hemelvaartsdag, 1ste en 2de Pinksterdag, Kerstavond, 1ste en 2de Kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag is de club ook gesloten. 

Totaalprijs per kind 1-2 uur € 2,00 en 3-4 uur € 4.00. Indien u wenst langer gebruik te maken van de Ukkie Pukkie club dan 12.30 uur dient u dat vijf dagen van tevoren (in overleg) te bespreken met de afdeling reserveringen (info@thermaeson.nl) en de prijs bedraagt dan vanaf 12.30 uur € 5.00 per kind per uur.

In onderstaand overzicht staan de openingstijden beschreven. Informeer naar de Thermae huisregels en voorwaarden. Heeft nog andere vragen? Of wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op.

Ook voor kinderfeestjes kunt u bij Thermae Son terecht. Een leuke glitter & glamour party voor meiden met make-up en schmink. Voor de jongens een stoere party met een leuke Breakdance dansles of discozwemmen. De jarige ontvangt een leuk cadeautje.

Make-up & Visagie uitje!

Zin in een leuk dagje uit met vriendinnen? Ontvang advies van een Clarins specialist. Hoe stem je make-up af op je kleding? Wil je een klassieke look uitstralen of liever natural? Een lekker dagje tutten compleet met innerlijke verwennerij!

Kerst arrangementen

Vier Kerst in warme en ontspannen sferen bij Thermae Son! Geniet van een culinair Kerst arrangement om het innerlijke te verwennen. Of wat dacht je van een Kerst arrangement compleet met massage naar keuze? Van Sabaaydi tot hot stone massage. Het is allemaal mogelijk. Beleef een onvergetelijke Kerst met de speciale feestelijke opgietsessies.

cadeaubon
reserveer nu