Simone
Weer een ontspannen dag gehad. Relaxed, fijne sauna, lekker eten en goede bediening. Bij een dieet geen probleem om dit aan te passen.

► Laat ook een bericht achter

Kinderopvang

Tijdens uw bezoek aan het sportcentrum, het zwembad of het saunacomplex van Thermae Son is uw kind van harte welkom in de Ukkie Pukkie club (kinderopvang). Onder professionele begeleiding vermaken de kinderen zich met spelletjes, knutselen, films kijken, tekenen en schilderen.

De Ukkie Pukkie club is zes dagen in de week geopend van maandag t/m vrijdag van 08.45 - 12.30 uur. Op zaterdag van 08.45 - 12.00 uur en op zondag is de Ukkie Pukkie club gesloten. Op de feestdagen: 1ste en 2de Paasdag, Koninginnedag, Hemelvaartsdag, 1ste en 2de Pinksterdag, 1ste en 2de Kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag is de club ook gesloten. 

ZOMER openingstijden (geldig van 12 juli t/m 24 augustus 2014): op maandag, woensdag en vrijdag geopend van 08.45 - 12.30 uur. Indien er om 11.15 uur nog geen kinderen aanwezig zijn, dan zal de club gesloten worden. Van 18 juli t/m 17 augustus 2014 is de kinderopvang gesloten. 


Totaalprijs per kind 1-2 uur € 2,00 en 3-4 uur € 4.00. Indien u wenst langer gebruik te maken van de Ukkie Pukkie club dan 12.30 uur dient u dat vijf dagen van tevoren (in overleg) te bespreken met de afdeling reserveringen (info@thermaeson.nl) en de prijs bedraagt dan vanaf 12.30 uur € 5.00 per kind per uur.

In onderstaand overzicht staan de openingstijden beschreven. Informeer naar de Thermae huisregels en voorwaarden. Heeft nog andere vragen? Of wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op.

Ook voor kinderfeestjes kunt u bij Thermae Son terecht. Een leuke glitter & glamour party voor meiden met make-up en schmink. Voor de jongens een stoere party met een leuke Breakdance dansles of discozwemmen. De jarige ontvangt een leuk cadeautje.

Aanrader! Gezonde BBQ!

In een gezellige omgeving geniet u van een zomerse BBQ met lekkere gezonde & slanke gerechten. In zomerse sferen eten op het terras van de Brasserie! En wat dacht u van leuke (persoonlijke) voedingstips? Mocht u vragen hebben over voeding of een gezonde levensstijl onze voedingscoach Nanna van Zevenbergen, van FOOD&YOU, staat je graag te woord tijdens deze heerlijke zomerse avond uit.

Summer Beauty Favorites

Tijd voor de zomer! De meest heerlijke zomerbehandelingen, waar onze Clarins schoonheidsspecialistes en dames wereldwijd dol op zijn. Verwen uzelf eens! 

cadeaubon
reserveer nu